about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سکانس اول؛ استاکس نت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ حمله استاکس نت که چند سال پیش، تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار داد، به اعتقاد برخی کارشناسان، از لحاظ میزان خسارات وارده هم‌تراز حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به این تأسیسات محسوب می‌شود؛ با این تفاوت که در نوع سازمان‌دهی حملات، تفاوت‌هایی وجود دارد. همچنین کارشناسان امنیت سایبری معتقدند استفاده از چنین سلاح‌های سایبری در آینده، کشورها را در موقعیت‌های ناخواسته بسیاری قرار خواهد داد که هیچ برنامه‌ریزی خاصی برای آن انجام نشده است.
کنت گیرز (Kenneth Geers)، از مسئولین مرکز سایبری ناتو و از اعضای ارشد شورای آتلانتیک، دراین‌باره معتقد است: «نیروی هوایی می‌تواند یک هدف را یک‌روزه بمباران کرده و از بین ببرد، اما یک عملیات هکری را نمی‌توان به این صورت انجام داد. شما برای انجام یک عملیات هکری، باید از یک سال قبل به این موضوع فکر کنید که می‌خواهید چه کسی را هدف قرار دهید. بعد از آن باید به این موضوع فکر کنید که چگونه می‌خواهید عملیات خود را انجام دهید و پس از آن باید به مطالعه شبکه‌های مورد نظر پرداخته تا بتوانید یک عملیات هکری را طرح‌ریزی کنید.»
گیرز در بخش دیگری از صحبت‌های خودش عنوان داشت الگویی که برای استاکس نت در نظر گرفته شد، به همان صورت برای بدافزار بلک انرژی نیز به کار رفت. بلک انرژی، سال گذشته اوکراین را مورد تهاجم قرار داد و سبب بروز خاموشی گسترده در این کشور شد. روسیه، از اصلی‌ترین متهمین این پرونده حمله سایبری به شمار می‌رفت.
استاکس نت، به اعتقاد بسیاری از کارشناسان در جهان، محصول مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بود و تنها هدف آن، از کار انداختن برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رفت. آن حمله در آن سال، می‌توانست سبب بروز خسارات و فاجعه‌ای شود که اثرات آن تا سال‌ها، نسل‌های گوناگون را تحت تأثیر قرار دهد.
نکته قابل تأمل در این میان این است که سران رژیم صهیونیستی نه تنها اقدام به پذیرش این مسئولیت خود نمی‌کنند، بلکه حتی این‌گونه حملات را تهدیدی برای خود می‌دانند. اسحاق بن اسرائیل، در صحبت‌هایی در این رابطه گفت: «حمله استاکس نت نشان داد که تسلیحات سایبری دیگر یک رؤیا نیست و اسرائیل باید بیش از پیش در برابر این‌گونه حملات آمادگی داشته باشد.»

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.