about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سو استفاده ایرانسل از سرویس اطلاع رسانی بحران

وزیر ارتباطات: سوءاستفاده‌ تبلیغاتی ایرانسل از سرویس اطلاع‌رسانی بحران یک تخلف آشکار است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ این روزها گزارش‌هایی بسیاری از سوی کاربران در خصوص تخلف اپراتورهای تلفن همراه در ایران منتشر می‌شود. مدتی پیش دو اپراتور ایرانسل و همراه اول به شکل ناگهانی تعرف‌های بسته اینترنت همراه خود را تغییر داده بودند که موجب عصبانیت کاربران شده بود. حال به تازگی اپراتور ایرانسل در اقدامی غیر حرفه‌ای از سرویس اطلاع‌رسانی بحران برای انجام تبلیغات خود استفاده کرده است.

کاربران در هفته‌های اخیرا در شبکه‌های اجتماعی، گزارش‌هایی در خصوص سوءاستفاده‌ تبلیغاتی ایرانسل از سرویس اطلاع‌رسانی بحران را به وزیر ارتباطات ارسال کردند و وزیر جوان نسبت به این تخلف آشکار ایرانسل واکنش نشان داد. وزیر ارتباطات در خصوص این موضوع اعلام کرد که تخلف ایرانسل آشکار بوده و این موضوع را پیگیری خواهد کرد. سرویس هشدار شرایط بحرانی یا سرویس پیام کوتاه فراگیر در بسیاری از کشورها، برای اطلاع‌رسانی در لحظه وقوع بلایای طبیعی در جهت هشدار به شهروندان منطقه مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از این سرویس، تلفات جانی را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد.

پس از توییت آذری جهرمی در خصوص این موضوع، ایرانسل درباره مشکل پیش آمده بیانیه‌ای ارسال کرد و اعلام کرد که این موضوع را پیگیری خواهد کرد و با شرکت متخلف برخورد قاطع خواهد کرد. متن بیانیه ایرانسل در خصوص سوءاستفاده‌ تبلیغاتی از سرویس اطلاع‌رسانی بحران:
ایرانسل ضمن عذرخواهی از مشترکان دریافت‌کننده این پیام اعلام می‌کند با شرکت متخلف قاطعانه برخورد خواهد کرد. ایرانسل همواره درکنار مشترکانش سعی کرده خدمات دیجیتال خود را با هدف تجربه‌ی زندگی بهتر ارائه دهد. همچنین، این شرکت از مشترکان پیگیر این تخلف بسیار سپاسگزار است.

اما متن بیانیه ایرانسل کمی عجیب و غیر منطقی به نظر می‌رسد و بیشتر جنبه سرگرم کردن کاربران را دارد؛ چگونه یک شرکت خدمات مسافرتی می‌تواند بدون هماهنگی اپراتور مرجع تبلیغات تور‌های مسافرتی خود بر روی سرویس اطلاع‌رسانی بحران ارسال کند. فعلاً در خصوص این موضوع نمی‌توان نظر قطعی داد و باید دید که در روزهای آینده چه تصمیماتی در این خصوص خواهد افتاد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.