about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سو استفاده از گواهی های دیجیتالی D-Link

محققان یک APT جدید را شناسایی کرده اند که کشورهای شرق آسیا به خصوص تایوان را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ متخصصان شرکت امنیت سایبری ESET یک APT جدید به نام بلک تک (BlackTech) را شناسایی کردند که برای حمله و گسترش از گواهی‌های سرقت شده‌ی محصولات شرکت دی لینک (D-Link) تایوان استفاده می‌کند. بیشتر قربانیان این حمله در شرق آسیا و به خصوص تایوان قرار دارند.

در حمله ی بلک تک از گواهی های امضای کد مخرب درب پشتی پیلید  (Plead backdoor) استفاده شده است که حداقل از سال 2012 فعال بوده است. از این آسیب پذیری به منظور سرقت اسناد محرمانه دولت تایوان و سازمان های خصوصی بهره گرفته می شود.

شرکت ESET در تاریخ 3 جولای گزارش سو استفاده از 2 گواهی دی-لینک را اعلام و لغو کرد و به مشتریان خود اطلاع داد که اکثر آنها نباید تحت تأثیر این مسئله قرار گیرند.

در وبگاه ESET نوشته شده است:

درست مانند تعدادی دیگر از شرکت های آسیایی، دی-لینک قربانی یک گروه جاسوسی سایبری بسیار فعال شده است. این گروه از بدافزار پیلید برای سرقت اطلاعات گواهی ها از شرکت ها و سازمان های شرق آسیا، به خصوص تایوان و هنگ کنگ استفاده می کند. دو گواهی سرقت شده از دی-لینک در تاریخ 3 جولای شناسایی و برای رفع مشکل نمونه های جدیدی جایگزین آنها شد.

هکرها از گواهی های به سرقت رفته به منظور ایجاد بدافزار و عبور از لایه های امنیتی استفاده می کنند. از معروف ترین این گونه بدافزارها می توان به استاکس نت اشاره کرد که از گواهی های دیجیتالی «RealTek» و «JMicron» سو استفاده می کرد.

تازه ترین ها
ایجاد
1404/02/13 - 07:46- آسیا

ایجاد مرکز کوانتومی در امارات

شرکت نورما قصد دارد با هدف حمایت از رشد هوش مصنوعی و امنیت سایبری، یک مرکز تحقیق و توسعه کوانتومی در امارات متحده عربی بسازد.

مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.

هشدار
1404/02/13 - 07:34- سایرفناوری ها

هشدار کارشناسان نسبت به اعتماد صددرصدی به نتایج هوش مصنوعی

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از کاربران، درستی نتایج تولیدشده توسط هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی، جمنای و کوپایلوت را بررسی می‌کنند. کارشناسان درباره خطرات احتمالی اعتماد به هوش مصنوعی هشدار می‌دهند.