about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دولت سوئیس در پی وقوع حملات سایبری گسترده به این کشور، تقویت زیرساخت های حیاتی خود را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دولت سوئیس، پس از وقوع چند حمله سایبری به ایمیل‌های حدود 15 هزار نفر از کارکنان دولت این کشور، به منظور افزایش توان حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی خود، استاندارد امنیتی تازه‌ای را برای شرکت‌ها و مؤسسات این کشور منتشر کرد.

پیش از این در ماه جاری، تحقیقی از سوی یکی از روزنامه های محلی این کشور نشان داد که نام کاربری و گذر واژه ایمیل حدود 15 هزار شهروند، کارمند، شرکت و دیگر نهاد های سوییس، هک شده و برای فروش در دارک نت (SonntagsZeitung)، قرار گرفته است.

از همین رو، اخیرا دفتر فدرال منابع اقتصادی ملی سوییس (FONES)، از استاندارد حداقلی حفاظت سایبری رونمایی کرد. این برنامه، یک راهنما، توصیه نامه و دستورالعمل تصمیم گیری برای تشخیص و پاسخ سریع و قاطع به حملات هکری توصیف شده است.

به عقیده مقامات امنیتی سوییس، این آیین نامه می توانند سبب تسریع شناسایی حملات سایبری شود. این در حالی است که منتقدان معتقدند که این استاندارد های حداقلی به هیچ وجه برای تامین امنیت سایبری کشوری چون سوییس کافی نیست.

افزایش دیجیتال سازی در بسیاری از جنبه های زندگی می تواند پتانسیل اقتصادی و اجتماعی فراوانی را به وجود آورد، اما همچنین می تواند تهدیدات جدید را نیز مطرح کند. در این میان کشورهای توسعه یافته ای چون سوییس نیز نمی توانند به صورت کامل از تامین امنیت خود مطمئن باشند.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.