about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سوئیس، هدفی دائمی برای هکرها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ برخی کارشناسان امنیت سایبری سوئیسی، معتقدند حملات سایبری اخیر، نظیر آنچه به شرکت پیمانکار صنایع نظامی راگ (RUAG) اتفاق افتاد و اتهام آن به روس‌ها نسبت داده شد، موضوع تازه‌ای نیست و پیش از آن نیز، مکرراً در این کشور رخ می‌داده است. در آن حمله، شرکت راگ، منکر سرقت هرگونه اطلاعات حساس از سامانه‌های دفاعی در این کشور شد. البته تعدادی از متخصصان این کشور، با حضور در نشست امنیت سایبری لوزان (Lausanne)، مدعی شدند که بسیاری از این حملات، برنامه ریزی شده است و توسط متخصصین امنیتی داخلی صورت می‌پذیرد و ارتباطی به فعالیت هکرها ندارد.
سوئیس، با توجه به میزان بالای زیرساخت‌های فناوری اطلاعاتی که در این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرند، از آسیب‌پذیری بالایی در برابر حملات سایبری برخوردار است و این آسیب‌پذیری سبب شده است تا طی چند ماه اخیر، حملات سایبری متعددی، به زیرساخت‌های این کشور صورت بپذیرد. بر اساس گزارشی که در سال 2015 در مورد اوضاع امنیت سایبری این کشور منتشر شد، مشخص گردید که تنها در سال 2014، خسارتی معادل 201 میلیون دلار، در نتیجه حملات سایبری متوجه اقتصاد سوئیس شده است.
در اکثر حملات اخیری که متوجه دولت سوئیس شده است، روسیه اصلی‌ترین متهم این حملات بوده است. البته هک زیرساخت‌های سوئیس، تنها اتهام روس‌ها به شمار نمی‌آید و روسیه متهم به انجام حملات سایبری به تمامی اعضای ناتو است. تاکنون دولت روسیه مسئولیت هیچ‌کدام از این حملات را نپذیرفته است.
یکی از کارشناسان فناوری اطلاعات سوئیسی دراین‌باره می‌گوید: «من نمی‌خواهم تنها در این میان روسیه را متهم کنم، اما به دلیل شواهدی که وجود دارد، روس‌ها بالاترین انگیزه را در انجام چنین فعالیت‌هایی دارند و آن، انگیزه سرقت‌های اطلاعاتی است.»

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد