about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هکرهای نیجریه‌ای با جعل هویت شهروندان آمریکایی، میلیاردها دلار سرمایه آمریکایی‌ها را به سرقت بردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ محققان آمریکایی می گویند یک گروه هکری نیجریه ای به طور گستردهای از آژانس های بیکاری امریکا کلاه برداری کرده است. هکرهای نیجریه ای در حمله گسترده اخیر به آژانس های بیکاری امریکا دخیل هستند.

با توجه به تلاش ایالات متحده برای پرداخت مطالبات بیکاری ده ها میلیون آمریکایی، به نظر می رسد حمله گسترده ای که به آژانس های بیکاری سرازیر شده، منجر به پرداخت میلیون ها دلار بیمه بیکاری شده است.

محققان یک سرویس امنیتی امریکا گفتند:

ما اطلاعاتی داریم که نشان میدهد یک گروه هکری سازمان یافته نیجریه ای با استفاده از اطلاعات سرقت شده مانند شماره تأمین اجتماعی آمریکایی هایی که اکثراً شغل خود را از دست نداده بودند درخواست بیمه بیکاری کردند.

تاکنون بیشتر این حملات در ایالت واشنگتن رخ داده است؛ اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد حملات مشابه در ایالت های فلوریدا، ماساچوست، کارولینای شمالی، اوکلاهاما، رود آی لند و وایومینگ نیز رخ داده است.

با توجه به افزایش فشار برای دریافت بیمه بیکاری، کلاه برداری ها نیز در این زمینه افزایش یافته است. دفاتر بیکاری که پیشتر در ایالت های پرجمعیت هزاران مراجعه کننده داشتند، در ماه های اخیر با میلیون ها درخواست بیمه بیکاری مواجه شده اند که بیش از توان این دفاتر است.

سرویس مخفی امریکا ضمن هشدار در مورد این حملات گفت:

این حملات می تواند هر ایالتی را در برگرفته و به ضرری صدها میلیون دلاری منجر شود.

تلاش های هیئت منصفه برای توزیع سریع تر کمک های اقتصادی که می تواند موجب تسهیل کلاه برداری ها شود، نگرانی ها را افزایش داده است. با توجه به اینکه هکرها قصد داشتند از طریق جعل هویت تریلیون ها دلار ضرر اقتصادی وارد کنند، اما خدمات درآمد داخلی امریکا (IRS) تابه حال ضرر اقتصادی 16.9 میلیارد دلاری را ثبت کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد