about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

سوءاستفاده از اندروید و شکایت از گوگل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نتیجه این شکایت ممکن است تمام بازار جهانی تلفن‌های همراه را که به‌سرعت در حال پیشی گرفتن از بازار کامپیوترهای شخصی است، تکان دهد.

یکی از مسئولان اتحادیه اروپا می‌گوید که این غول دنیای فناوری، از قدرت خود برای تحت‌فشار قرار دادن کارخانه‌های تولید تلفن برای نصب موتور جستجوگر گوگل به‌عنوان پیش‌فرض تلفن‌ها سو استفاده کرده است.

خانم مارگارت وستگار می‌گوید که یافته‌های اولیه تحقیقات آن‌ها نشان می‌دهد که گوگل، قوانین رقابتی اتحادیه اروپا را زیر پا گذاشته است.

وی می‌گوید: «گوگل از موقعیت برتر خود سوءاستفاده کرده است. ما دریافته‌ایم که گوگل با یک استراتژی کلی در بازار تلفن‌های همراه سعی در حفظ و افزایش قدرت خود در جستجوهای اینترنتی را دارد.»

این دومین حمله اتحادیه اروپا به گوگل است. سال گذشته گوگل از سوی این اتحادیه به سوءاستفاده از قدرت موتور جستجوگرش در اروپا متهم شده بود.

اگر گوگل در هر دو مورد اتهامی، مقصر شناخته شود جریمه‌ای که باید به اتحادیه اروپا بپردازد بالغ‌بر هفت میلیارد دلار یعنی نزدیک به ده درصد سود سالانه جهانی این شرکت خواهد بود.

در حال حاضر گوگل متهم است که با برتری دادن به اپلیکشن‌های متعلق به خودش «مانع نوآوری» به‌خصوص در موتورهای جستجو شده است.

اتحادیه اروپا می‌گوید که این کار با مشارکت شرکت‌های موبایل سازی مثل سامسونگ و هووای انجام‌شده است. گوگل همچنان متهم است که کارخانه‌ها را از بارگذاری سیستم‌های عامل رقیب در موبایل بازمی‌دارد.

حالا گوگل می‌تواند اتهامات وارده را قبول کرده و با پرداخت جریمه مقررشده سعی در راضی نگاه‌داشتن اتحادیه اروپا کند یا اینکه در دادگاه با آن به مقابله بپردازد.

یکی از مقامات گوگل گفته است که سیستم اندروید به ساخت و برقراری یک سیستم بسیار مهم برای نرم‌افزارهای اوپن سورس و همین‌طور نوآوری بدل شده است. گوگل می‌گوید که با اتحادیه اروپا همکاری خواهد کرد تا بهترین راهکار برای کاربران خدمات گوناگونش در اروپا را پیدا کند.

اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۳ هم شرکت مایکروسافت را به خاطر عدم ارائه گزینه‌های مناسبی برای سیستم‌های جستجو در کامپیوترهای ویندوز جریمه کرده بود. این جریمه بالغ‌بر ۶۳۴ میلیون دلار بود.

سیستم اندروید در حال حاضر چیزی نزدیک به هشتاد درصد بازار جهانی تلفن را در دست دارد و با حاشیه امن بسیار خوبی از تلفن‌های اپل، آیفون، پیشتاز است.

تازه ترین ها
زیرساخت‌های
1405/04/11 - 15:04- ایران

زیرساخت‌های ارتباطی در محدوده مصلای تهران و مسیرهای تشییع رهبر شهید تقویت شد

وزیر ارتباطات از تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی در محدوده مصلای تهران و مسیرهای تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد.

مدیر
1405/04/11 - 14:54- ایران

مدیر ارشد فنی دیجی‌کالا: اصرار به تولید ملی به امنیت سایبری ضربه زده است!

گفت‌وگوی بلند ویدئویی با احسان آراسته، مدیر ارشد فنی دیجی‌کالا

عربستان
1405/04/11 - 14:46- سایرفناوری ها

عربستان در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، رتبه اول را کسب کرد

عربستان سعودی در شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ۲۰۲۵ اتحادیه بین‌المللی مخابرات، رتبه اول جهانی را کسب کرد.