about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سه‌چهارم سرورهای اینترنت جهان ناامن هستند

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ «گِرِگ یانگ» مدیر تحقیقات گارتنر توضیح داد، دولت‌ها در جریان شناسایی فضاهای سایبری خطرناک و مقابله با آنها مشکلات فراوانی پیش‌روی خود می‌بینند و به‌راحتی نمی‌توانند در این زمینه گام بردارند.
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یانگ طی سخنرانی خود در اجلاس «امنیت و خطرهای مدیریتی» که توسط شرکت تحقیقاتی گارتنر برگزار شده بود توضیح داد راهکارهای امنیتی که هم‌اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرند، با مشکلات بیشتری مواجه می‌شوند؛ زیرا سازمان‌های امروز با انواع تهدیدهای امنیتی مواجه هستند و برای آنکه بتوانند خود را در مقابل این تهدیدها ایمن کنند، مهارت کافی در اختیار آنها نیست.
از جمله تهدیدهایی که امنیت IT در سازمان‌های سراسر جهان را به خطر می‌اندازد می‌توان به عدم توانایی در شناسایی خطرات سایبری اشاره کرد. همچنین ناتوانی سیستم‌های سازمانی قدیمی برای مقابله با تهدیدهای سایبری جدید باعث شده است بسیاری از کسب‌وکارها در سراسر جهان با مشکل مواجه شوند.
بررسی‌های مرکز تحقیقاتی گارتنر نشان داد سه‌چهارم تمام سرورهای اینترنتی که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند، هیچ‌گونه توانایی برای مقابله با تهدیدهای امنیتی جدی را ندارند.
همچنین در جریان افزایش استفاده از دستگاه‌های موبایلی و روی کار آمدن اینترنت اشیاء، تعداد زیادی از سیستم‌های سازمانی می‌توانند به‌راحتی مورد حملات هکرها قرار بگیرند یا اینکه امکان نفوذ به پلتفرم آنها وجود داشته باشد.
مرکز تحقیقاتی گارتنر بر این باور است که بسیاری از سازمان‌ها سیستم ارتباطی خود را رمزگذاری می‌کنند تا بتوانند در مقابل حملات سایبری ایمن باشند. ولی باید گفت که هکرها بسیار جلوتر از این روش‌های معمول و پیش‌پاافتاده گام برمی‌دارند.

 

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.