about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اپل در کنفرانس معرفی iPhone 5s  از امنیت بسیار بالای سیستم اثرانگشت خوان خود گفت و کمی پس از آن یک وب سایت برای هک کردن آن راه اندازی شد

موسسه خبری سایبربان: اپل در کنفرانس معرفی iPhone 5s  از امنیت بسیار بالای سیستم اثرانگشت خوان خود گفت و کمی پس از آن یک وب سایت برای هک کردن آن راه اندازی شد و پاداش 15 هزار دلاری برای دور زدن آن تعیین گردید. حال به نظر می‌رسد این اتفاق افتاده و می‌توان سنسور Touch ID را با نسخه چاپ شده اثر انگشت کاربر، دور زد.

پاداش 15 هزار دلاری برای شخصی در نظر گرفته شده بود که بتواند به وسیله ابزار فیزیکی سیستم امنیتی آیفون را دور بزند، مثلا با چاپ اثر انگشت کاربر و قرار دادن آن برروی سنسور، آیفون 5s را فریب دهد. حال گروهی به نام Chaos Computer Club توانسته‌اند Touch ID را با عکس اثر انگشت فریب دهند.

آنها روش هک کردن Touch ID را اینگونه توضیح داده‌اند:
ابتدا اثر انگشت کاربر با رزولوشن 2400dpi اسکن می‌شود. سپس عکس نهایی به خوبی تمیز شده و توسط یک پرینتر لیزری با دقت 1200dpi بر روی کاغذ شفاف چاپ می‌گردد، تنظیمات چاپگر نیز روی قلم ضخیم تنظیم می‌شود تا الگو به صورت برجسته چاپ شود. سپس شیر صورتی لاتکس یا چسب چوپ را به الگوی چاپ شده برروی کاغذ شفاف اضافه می‌کنیم. درنهایت نیز به الگوی چاپ شده کمی انحنا داده و آن را برروی سنسور آیفون 5s قرار می‌دهیم تا قفل گوشی باز شود!

تلفن آیفون 5s اپل دارای سنسور اثر انگشت خوان به نام Touch ID است که با دکمه فیزیکی Home یکپارچه شده و کاربر می‌تواند از آن به جای رمز عبور یا حتی برای خرید از iTunes استفاده کند. در واقع این سنسور قرار است جایگزینی مناسب برای رمز عبور باشد.

ویدئو روش هک کردن سنسور Touch ID را می‌توانید در بخش چندرسانه ای سایبربان مشاهده نمایید.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.