about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سلاح‌های سایبری نیروی هوایی آمریکا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی فرماندهی هوا و فضای نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد سلاح سایبری جدید  آن‌ها با نام «ارزیابی آسیب‌پذیری فضای مجازی/ شکارچی1» (CVA/H) به طور کامل عملیاتی شده است. این سلاح با هدف انجام ارزیابی تهدید درون شبکه‌ی فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در ایجاد شد. درواقع، این سلاح برای ردیابی و برطرف کردن آسیب‌پذیری‌های شبکه‌ی نیروی هوایی که مانع انجام مأموریت‌های آن‌ها می‌شود، تولید شده است.
با وجود این که به ارزیابی آسیب‌پذیری فضای مجازی/ شکارچی لقب سلاح داده‌اند؛ اما درجه‌ی اول این فناوری یک سامانه‌ی دفاعی به حساب می‌آید.
فرماندهی هوا و فضای نیروی هوایی آمریکا با انتشار بیانیه‌ای گفت: «این فناوری با هدف بررسی کامل سامانه‌های اطلاعاتی مانند رایانه‌ها، زیرساخت‌ها، برنامه‌های کاربردی، داده‌ها و عملیات فضای مجازی ایجاد شد.»
به کارگیری این سلاح، بخشی از طرح‌های بزرگ‌تر وزارت دفاع آمریکا برای توسعه و نوسازی قابلیت‌های سایبری این کشور محسوب می‌شود. اولین سلاح سایبری نیروی هوایی آمریکا، ماه گذشته با نام «کنترل اینترانت نیروی هوایی2» (AFINC) به‌عنوان دیوار آتش خط اول برای کاهش ترافیک داده‌ها، به داخل و خارج شبکه نیروی هوایی، معرفی و به کار گرفته شد.
همچنین نیروی هوایی آمریکا به‌ تازگی سلاح «تجزیه‌وتحلیل دفاع امنیت فضای مجازی3» (CDA) را تقویت کرده است. این سلاح ترافیک ناامن خارج از شبکه‌ی نیروی هوای را کنترل می‌کند تا اطلاعات طبقه‌بندی شده در آن منتقل نشود. این سلاح یکی از ابزارهای گروه عملیاتی شبکه با نام «شبکه عملیاتی اسکادران  264» (26 NOS) است.

__________________________

1- Cyberspace Vulnerability Assessment/Hunter
2- Air Force Intranet Control
3- Cyberspace Defense Analysis
4- 26th Network Operation Squadron

 

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.