about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک زوج آمریکایی روز شنبه با صحنه عجیبی در حیاط پشتی منزل خود مواجه شدند: لاشه یک ماهواره!

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ این زوج که در ایالت میشیگان آمریکا زندگی می‌کنند، دو روز پیش با صدای مهیبی مواجه میشوند و زمانی که به حیاط پشتی خانه می‌روند با لاشه یک ماهواره متعلق به شرکت سامسونگ مواجه می‌شوند. طبق شواهد این ماهواره در اصل به شرکت سامسونگ در اروپا و کمپین «اسپیس سلفی» گوشی‌های گلکسی اس10 5G تعلق دارد. البته این دستگاه یک ماهواره واقعی نیست و در واقع یک یک بالن پیشرفته است که از طریق آن کاربران اس 10 5G تصاویر خود را به فضا ارسال کرده‌اند.

طبق توضیحات سامسونگ، این بالن حاوی یک جعبه بوده که درون آن یک گوشی گلکسی اس10 5G قرار داشته است. پس از رسیدن بالن به ارتفاع 65 هزار متری از سطح زمین کاربران با ارسال سلفی‌های خود به این بالن، تصاویرشان روی نمایشگر اس10 داخل این بالن نمایش داده شده و دوربینی که روی بالن تعبیه شده، تصویر ارسالی کاربر را با پس زمینه فضا از آنجا برای کاربر ارسال می‌کرده.

هنوز مشخص نیست چرا این بالن شرکت سامسونگ در ایالت میشیگان سقوط کرده. این زوج همچنین یک جعبه آویزان به کابل‌های برق فشار قوی را نیز مشاهده کرده‌اند که احتمالا همان جعبه حاوی گلکسی اس10 و دوربینی باشد که در بالا راجع به آن توضیح دادیم.

سخنگوی سامسونگ علت سقوط این بالن را شرایط نامساعد آب و هوایی در منطقه فرود اعلام کرده است.

تازه ترین ها
ارائه
1404/02/15 - 21:03- سایرفناوری ها

ارائه گوشی‌های هوشمند در آفریقا جنوبی

شرکت اِم تی اِن آفریقا جنوبی اعلام کرد که به ۱.۲ میلیون نفر از مشتریان اعتباری خود، گوشی‌های هوشمند ارائه خواهد داد.

رعایت
1404/02/15 - 20:30- اروپا

رعایت قوانین اروپا توسط مایکروسافت

ترزا ریبرا، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که مایکروسافت متعهد به رعایت قوانین اروپا شده است.

پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.