about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حملات سایبری اخیر موجب شد مشاور امنیت ملی ترامپ به آمریکا برگردد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام سخنگو در شورای امنیت ملی آمریکا گفت، رابرت اوبراین (Robert O’Brien) که مشاور امنیت ملی آمریکاست سفر خود به اروپا و غرب آسیا را نیمه‌کاره رها کرد تا برای بررسی حوادث سایبری اخیر به آمریکا برگردد.

به گفته منابع آگاه قرار بود اوبراین طبق برنامه سفری خود روز شنبه هفته بعد به واشنگتن برگردد؛ اما وی تنها موفق شد از اسرائیل و فرانسه بازدید کند و سفرهای او به انگلیس، آلمان، ایتالیا و سوئیس لغو و امروز بعدازظهر به آمریکا برگشت.

در روزهای اخیر منابع خبری آمریکا مدعی شده بودند هکرهایی که احتمالاً متعلق به روسیه هستند با استفاده از آسیب‌پذیری نرم‌افزار شرکت SolarWinds سازمان‌های مهم دولتی آمریکا و برخی شرکت‌های خصوصی را هدف یک حمله سایبری پیچیده قرار داده‌اند.

جان اولیوت (John Ullyot) سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در واکنش به این خبر گفت:

اوبراین برای بررسی حادثه سایبری اخیر به آمریکا برمی‌گردد. وی امشب و فردا صبح جلسات شورای امنیت ملی برگزار می‌کند ضمن اینکه در این هفته بین سازمان‌های مختلف یک جلسه سطح بالا تشکیل خواهد داد.

به گفته برخی افراد مطلع، هدف از این جلسات بررسی حادثه سایبری است که در پی آن وزارت امنیت داخلی، وزارت خزانه‌داری و برخی نهادهای مهم دولتی دیگر آمریکا هک شدند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.