about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سفر مدیرعامل شرکت والمارت به اسرائیل

مدیرعامل شرکت آمریکایی بزرگ والمارت، به صورت مخفیانه، از سرزمین‌های اشغالی بازدید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس خبر منتشرشده ازسوی خبرگزاری تایمز آف اسرائیل (times of israel)، مدیرعامل شرکت والمارت (Walmart)، داگ مک میلون (Doug McMillon) طی چند روز اخیر، به همراه هیئتی از کارکنان شرکت یادشده، در سفری مخفیانه به اسرائیل، با مقامات ارشد این رژیم دیدار کرد.

بر پایه جزئیات این گزارش، هیئت نام برده، با مقامات رژیم صهیونیستی، نمایندگان محلی صنایع فناوری و استارت آپ‌ها دیدارهایی داشت.

شرکت والمارت، در ماه اکتبر، سرمایه‌گذاری راهبردی را در تیم 8 (Team8)، یکی از مراکز تحقیقاتی اسرائیلی و انکوباتورهای فناوری آغاز کرده است. از دیگر فعالیت‌های اقتصادی بزرگ این شرکت، می‌توان به سرمایه‌گذاری مشترک با «Eko»، یک مؤسسه رسانه‌ای و تعاملی با دفاتر نمایندگی در تل‌آویو و نیویورک اشاره کرد.
 

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.