about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شرکت چینی Lenovo قصد دارد سری گوشی های جدیدی را روانه بازار کند که رقیبی جدی برای ردمی نوت 9 شیاومی به حساب می آید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت Lenovo خبر از عرضه سری جدید گوشی های هوشمند خود داد که ظاهرا برای رقابت با ردمی نوت 9 شیاومی وارد بازار خواهد شد که قرار است 26 نوامبر در چین عرضه شود.


این شرکت چینی با انتشار یک تصویر در Weibo از عرضه گوشی های جدید خود خبر داد. این تصویر، جزئیات زیادی از این گوشی را فاش نکرده است و تنها، تصویر سه گوشی را به صورت نصفه و نیمه به ما نشان می دهد و عبارت " 6 Coming" روی آن درج شده است.

این شرکت همچنین عبارت " سه شمشیر با هم" را بر روی این عکس درج نموده است.


نکته جالب اینجاست که Lenovo این تصویر را تنها چند ساعت پس از تیزر شیاومی برای ردمی نوت 9 منتشر کرد. به کار بردن عدد 6 (9برعکس )در تیزر Lenovo نشان از رقابت مستقیم این شرکت با سری ردمی نوت9 شیاومی دارد.


ظاهرا شرکت Lenovo در تلاش است تا یک بار دیگر گوشی های سری Lemon خود را روانه بازار کند. سری گوشی های مقرون به صرفه ای که توانایی رقابت با ردمی نوت 9 شیاومی را دارد.
شرکت Lenovo ظاهرا این سری جدید از گوشی ها را تحت عنوان سری Lenovo Lemon عرضه خواهد کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.