about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سری جدید گوشی‌های هوشمند ZenFone

بر اساس اخبار منتشر شده مدیرعامل شرکت ایسوس اعلام کرد تمام دستگاه‌های این شرکت که قرار است در نمایشگاه CES سال آینده معرفی شوند مجهز به پردازشگرهای اینتل مانند ZenFone 5 ، ZenFone 4  و ZenFone 6 خواهند بود. این شرکت هم‌اکنون در حال ساخت  مدل جدیدی از ZenFone می باشد که برخلاف معمول از چیپست های اینتل بهره نخواهد برد و قرار است در اوایل سال 2015 در چین و کمی بعد در بازارهای دیگر کشورها عرضه شود. مدیر عامل این شرکت تأکید کرد، سری جدید گوشی‌های  ZenFone  مجهز به پردازنده‌های اینتل با قابلیت استفاده از شبکه‌ی LTE هستند که قرار است با قیمت 300 دلار به فروش برسند.

این قیمت برای مدل‌هایی که از پردازنده های اینتل استفاده نمی شود حدود 150 دلار می باشد که به نظر می‌رسد عمدتاً برای فروش در چین ساخته شده‌اند. سری ZenFone ایسوس، در 14 کشور عرضه می‌شود که این رقم در هدف گذاری های شرکت سازنده به 20 عدد افزایش خواهد یافت. ایسوس همچنین امیدوار است با ارائه‌ی نسل جدید ZenFone ، بتواند شانزده میلیون عدد از این دستگاه‌ها را به فروش برساند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.