about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرویس پرداخت کیف پول گوگل، به اسرائیل می‌رسد

گوگل پلاس، سامانه پرداخت مبتنی بر تلفن و اینترنت را به رژیم صهیونیستی می‌آورد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات گوگل پلاس، جلسه‌ای با رئیس‌ جمهور، بانک‌ها، شرکت‌های پدیدآورنده کارت اعتباری و بنیادهای فناوری مالی واقع در سرزمین‌های اشغالی برگزار کرده‌اند؛ تا بتوانند پس از سال‌ها، این خدمات را به اسرائیل بیاورند. بر اساس اطلاعات موجود، این سیستم، به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات کارت اعتباری خود را به گوگل ارائه دهند و سپس در سایت‌های آنلاین و فروشگاه‌های دنیای واقعی، با استفاده از حساب‌های گوگل خود، خرید کنند؛ بدون این که به هر خرده‌فروشی، اطلاعات کارت اعتباری خود را بدهند. گوگل به‌عنوان وسیله پرداختی که می‌تواند خرید را ساده‌تر کند، امکان پرداخت در فروشگاه‌ها را از طریق فناوری NFC فعال می‌نماید.

 گوگل این سرویس را برای اولین بار، در سال 2015، در تعداد زیادی از کشورهای جهان راه‌اندازی کرد. این فناوری در ایالات‌ متحده و بریتانیا آغاز شد. سپس در سال 2016، در ژاپن، روسیه، کانادا و برزیل، در سال 2017 در آلمان، هند و فرانسه و در سال 2018 در میان بسیاری از کشورهای دیگر، شروع به فعالیت کرد. بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود که در پایان سال 2019، این فناوری، در رژیم صهیونیستی به مرحله اجرا در آید.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد