about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرورهای تلگرام تا قبل از انتخابات در ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دکتر ابوالحسن فیروزآبادی پیرامون ادعای دادن فرصت 12 ماهه شورای عالی فضای مجازی به پیام‌رسان تلگرام برای انتقال سرورها به داخل کشور و این‌که آیا این فرصت مصوبه شورا است یا نه، گفت: در شورا در حال بحث است و سند آن هنوز نهایی نشده است. ان‌شاءالله قبل از انتخابات سرورها را به داخل کشور می‌آوریم.

از بخش خصوصی حمایت خواهیم کرد

دبیر شورای عالی فضای مجازی در رابطه با سرمایه‌گذاری در بخش شبکه‌های اجتماعی بومی اظهار داشت: بخش خصوصی باید این هزینه را بپردازد چون به‌وسیله تبلیغات هزینه آن را درمی‌آورد.

وی ادامه داد: بخش خصوصی هنوز پای‌کار نیامده است به دلیل این‌که می‌ترسد از آن حمایت نکنیم. ما در حال نوشتن سندی هستیم که از آن حمایت خواهیم کرد و بازار آن را تأمین خواهیم کرد.

فیروزآبادی درباره اینترنت ملی گفت: تصور بعضی‌ها این است که ما می‌رویم یک اینترنت جداگانه راه‌اندازی می‌کنیم. شبکه ملی یعنی شبکه‌ای که بتواند مستقل از خارج، در داخل کار کند و بتوان بر آن اعمال حاکمیت کرد.
به دلیل نداشتن اینترنت ملی نمی‌توانیم بر بخشی از شبکه اعمال حاکمیت کنیم

وی افزود: ما به دلیل این‌که شبکه ملی نداریم، بر بخشی از شبکه نمی‌توانیم اعمال حاکمیت کنیم؛ چون شبکه‌های اجتماعی‌مان خارجی است، موتورهای جستجوی‌مان خارجی است. ما نمی‌توانیم موتور جستجو را ببندیم چون نیاز داریم؛ نمی‌توانیم شبکه‌های اجتماعی را ببندیم چون کار خیلی سختی است و حداقل نیاز مردم را برطرف می‌کند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد: شبکه وقتی ملی می‌شود که شما هم سخت‌افزار و هم نرم‌افزار و هم محتوایی که بر رفع نیازهای اساسی مردم و خدماتی که به مردم داده می‌شود، ملی شود؛ ما به دنبال آن هستیم.
فیروزآبادی با بیان این‌که در هفته دولت فاز اول اینترنت ملی افتتاح خواهد شد تشریح کرد: این فاز حدود 20 درصد از طرح اصلی است؛ بخش میکس مهم‌ترین آن است. در این فاز پنل دولت الکترونیک اولیه آماده می‌شود و درنتیجه دیتاهای دولت بیرون از کشور نمی‌رود و در حقیقت یک نوع جداسازی و اختلاف تعرفه بین داخل و خارج می‌گذاریم.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد