about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققان هوش مصنوعی 9 میلیون دلار از دولت آلبرتا در کانادا دریافت می‌‎كنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دولت آلبرتا، یکی از ایالت‌های کانادا، 9 میلیون دلار بودجه به مؤسسه هوش ماشینی آلبرتا (Amii) برای ترویج بخش فناوری این ایالت اختصاص می‌دهد.

بودجه فوق متشکل از 4 میلیون دلار از «Alberta Innovates» و 5 میلیون دلار از طریق سیستم نوآوری در فناوری و کاهش آلاینده‌ها است.

دولت گفت که راهبرد رشد و سرمایه‌گذاری، توسعه بخش فناوری آلبرتا را به عنوان یک اولویت اصلی شناسایی کرده است. آنها امیدوارند که این راهی برای سرمایه‌گذاری و نوآوری در سایر صنایع آلبرتا از جمله کشاورزی، هواپیمایی و انرژی فراهم کند.

دیمیتریوس نیکولایدس (Demetrios Nicolaides)، وزیر آموزش پیشرفته آلبرتا گفت :

«سرمایه‌گذاری ما نشان می‌دهد که دولت آلبرتا نقش مهمی را، که مؤسسه هوش ماشینی و دانشگاه آلبرتا در ایجاد اقتصاد قوی‌تر بازی می‌کنند، تشخیص می‌دهد.»

دولت امیدوار است که این بودجه به مؤسسه هوش ماشینی آلبرتا اجازه ادامه تحقیقات و تبدیل کردن هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی به عنوان عوامل رشد اقتصادی در آلبرتا را بدهد. این موارد شامل کمک به شرکت‌های آلبرتا در استفاده از این فناوری برای یافتن و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در بخش‌های انرژی و کشاورزی است.

جانت ریپول (Janet M. Riopel)، مدیرعامل اتاق بازرگانی ادمونتون اظهار داشت :

«ما با ایجاد مهارت‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در کلاس جهانی، پتانسیل باورنکردنی برای تغییر اقتصاد، ایجاد شغل و تقویت جوامع خود داریم.»

مؤسسه هوش ماشینی آلبرتا، یک مؤسسه غیرانتفاعی مستقر در آلبرتا است که از تحقیقات در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی پشتیبانی می‌کند.  Amiiیکی از 3 مرکز هوش مصنوعی در کانادا محسوب می‌شود.

بخش خصوصی نیز حامی مالی این مرکز است و مؤسسه طی 5 سال 25 میلیون دلار از انستیتوی تحقیقات پیشرفته کانادا دریافت کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم