about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

استارت‌آپ فین‌تک اسرائیلی مبلغ 8.5 میلیارد دلار در دور چهارم سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ فناوری‌های پاگایا (Pagaya Technologies)، جدیدترین شرکت اسرائیلی است که با ادغام با یک شرکت خرید هدف ویژه (SPAC) موافقت کرد و چندی پیش با شرکت «EJF Acquisition» به توافق رسید و با ارزش 8.5 میلیارد دلار به بازار عمومی رفت.

قرار است پاگایا مبلغ 488 میلیون دلار در ادغام، 288 میلیون دلار که قبلاً به‌وسیله یک شرکت خرید هدف ویژه جمع‌آوری کرده بود و 200 میلیون دلار در سرمایه‌گذاری‌های «PIPE»، دریافت کند.

پاگایا از یادگیری ماشینی و تجزیه و تحلیل کلان داده برای مدیریت پول مؤسسات، با تمرکز بر درآمد ثابت و اعتبار جایگزین استفاده می‌کند. پلتفرم فناوری این شرکت به نام «Pagaya Pulse»، روی مجموعه‌ای از فناوری‌های هوش مصنوعی و الگوریتم‌های پیشرفته اجرا می‌شود. انتشار ABS اعتبار مصرفی کلی شرکت بیش از یک میلیارد دلار است. این استارت‌آپ در سال 2016 به‌وسیله گال کروبینر (Gal Krubiner )، مدیرعامل، آویتال پاردو (Avital Pardo)، مدیر ارشد فناوری و یاهاف یولزاری (Yahav Yulzari)، مدیر ارشد ریسک تأسیس شد.

در 3 ماه اول سال، پاگایا درآمد منعکس کننده 300 میلیون دلار سالانه و سود 100 میلیون دلاری در سال را ثبت کرد.

کارشناسان معتقدند که ارزش‌گذاری استارت‌آپ اسرائیلی در معامله تنها 5 سال پس از تأسیس، آن را در بین بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری جهان قرار می دهد؛ ارزش‌گذاری بالا نتیجه رشد قابل توجه شرکت در ماه‌های اخیر است. وبگاه اسرائیلی کالکالیست نوشت که درآمد این شرکت در سال 2019 بالغ بر 100 میلیون دلار بوده است؛ درنتیجه، این اعداد، به ویژه هنگام تأسیس شرکت در سال 2016، بسیار چشمگیر بود. پاگایا نیروی کار خود را در طول یک سال گذشته 3 برابر کرده و در حال حاضر در مجموع 350 نفر مشغول به کار و 250 نفر از آنها در سرزمین‌های اشغالی و بقیه در ایالات متحده هستند.

پاگایا سال گذشته 102 میلیون دلار در دور چهارم سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد و مجموع بودجه خود را به 215 میلیون دلار رساند. این دور سرمایه‌گذاری شامل مشارکت «Aflac Global Ventures»، «Poalim Capital Markets»، ویولا (Viola)، «Oak HC/FT»، رئیس و مدیرعامل سابق «American Express Harvey Golub»، شرکت «Clal Insurance»، «GF Investments» و بانک «Siam Commercial» بود.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.