about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

استارت‌آپ اسرائیلی مبلغ 54 میلیون دلار برای گسترش اتوماسیون زیرساخت ابر جمع‌آوری کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کوآلی (Quali)، استارت‌آپ اسرائیلی توسعه دهنده راه‌حل‌هایی برای اتوماسیون محاسبات، ارتباطات و زیرساخت‌های ابری اعلام کرد که دور سوم سرمایه‌گذاری به مبلغ 54 میلیون دلار را به رهبری شرکای گرینفیلد (Greenfield Partners) و «JVP» به پایان رسانده است. کوآلی 130 کارمند دارد که 70 نفر از آنها در اراضی اشغالی هستند و دفتر مرکزی این شرکت خارج از آستین، تگزاس است. این شرکت قبلاً در مجموع 60 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرده بود. شرکت‌های «Kreos Capital» و «Hamilton Lane» نیز در آخرین دور سرمایه‌گذاری شرکت کردند.

لیور کوریات (Lior Koriat)، مدیر عامل شرکت کوآلی، در گفتگو با وبگاه تخصصی کالکالیست اعلام کرد :

«ما یک شرکت اتوماسیون ابری هستیم که زیرساخت‌های ابری را ساده و ایمن می‌کنیم. ما کار روی ابر را، که بسیار پیچیده است، به چیزی بسیار ساده تبدیل می‌کنیم. ما 150 مشتری بزرگ مانند سیسکو، مایکروسافت، دِل، ورایزون و بانک آمریکا (Bank of America) داریم. همه این شرکت‌ها ده‌ها هزار توسعه دهنده دارند که باید به زیرساخت‌ها دسترسی داشته باشند و تنها راه برای انجام این کار در مقیاس بزرگ، استفاده از ابزارهایی مانند ابزار ما است.»

کوآلی، که در سال 2004 تأسیس شد، قصد دارد از اعتبارات جدید برای گسترش مشتری خود استفاده، مشارکت‌های جدید را ترویج، موقعیت خود را به عنوان رهبر بازار تقویت و نوآوری در محصولات شاخص شرکت را تسریع کند و تا پایان سال کارکنان خود را به حدود 200 کارمند افزایش دهد که البته بیشتر آنها برای کار خارج از سرزمین‌های اشغالی هستند.

کوریات در این خصوص اظهار داشت :

«ما طی 2 سال گذشته واقعاً پشتیبانی خوبی داشته‌ایم و می‌خواهیم این رشد را بیش از پیش تسریع کنیم و به شركت‌های متوسط ​​نیز بفروشیم تا راه‌حل ما شناخته‌تر شود. گرینفیلد سرمایه‌گذار جدیدی است كه به طرز قابل توجهی به همیلتون لِین پیوست. ما سال آینده سرمایه‌گذاری زیادی را در زمینه افزایش آگاهی برای برند خود خواهیم کرد. بیشتر مشتریان ما داستانمان را نمی‌دانند.»

پلتفرم «CloudShell» تسریع و ساده‌سازی زیرساخت‌ها را فراهم می‌کند و تیم‌ها به کمک پلتفرم می‌توانند نسخه‌های خودسرویس و مبتنی بر تقاضا را برای محیط‌های زیرساختی پشته‌ای کامل برای پیکربندی‌های ابر برتر و هیبریدی ایجاد کنند.

اِرِل مارگالیت (Erel Margalit)، بنیانگذار و مدیرعامل JVP توضیح داد :

«کوآلی خود را به عنوان یک رهبر در بخش ابر عمومی و خصوصی در میان شرکت‌های قابل توجه جهانی در طیف وسیعی از صنایع ثابت کرده است.  کوآلی با پلتفرم CloudShell خود موفق به ساده‌سازی پیچیدگی زیرساخت‌های ابری می‌شود.»

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.