about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

صنایع هوافضای اسرائیل اولین رادار دفاع هوایی و نظارتی را برای جمهوری چک تأمین می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Silverfort»، استارت‌آپ اسرائیلی ارائه‌دهنده حفاظت از تهدید هویت، از تکمیل دور سوم سرمایه‌گذاری به مبلغ 65 میلیون دلار برای محافظت از تهدیدات هویت خبر داد.

این دور به‌وسیله شرکای گرینفیلد (Greenfield Partners) همراه با مشارکت برخی شرکت‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران راهبردی از جمله «General Motors Ventures»، «Acrew Capital»، «Vintage Investment Partners» و سرمایه‌گذاران موجود «StageOne Ventures»، «Singtel Innov8»، «Citi Ventures»، «Aspect Ventures» و «Maor Investments» رهبری شد.

آخرین سرمایه باعث شد تا بودجه Silverfort  در مجموع به بیش از 100 میلیون دلار افزایش یابد؛ کارشناسان معتقدند که این بودجه برای گسترش کسب و کار و تیم در سطح جهانی و ادامه گسترش مزیت فناوری منحصر به فرد پلتفرم استفاده خواهد شد.

آوِری شوارتز (Avery Schwartz)، شریک Greenfield Partners، که به هیئت مدیره شرکت ملحق خواهد شد، گفت :

«شرکت سال‌ها صرف ساخت بهترین پلتفرم در کلاس خود کرده تا به طور کلی یک مشکل امنیتی رو به رشد را که اکنون آگاهی اصلی را به دست آورده، حل کند.»

Silverfort، که در سال 2016 تأسیس شد، یک لایه واحد از خدمات تشخیص و پاسخ تهدید هویت (ITDR) و پیشگیری از تهدید هویت (ITP) را برای هدف قرار دادن و مقابله با حملات مبتنی بر هویت ارائه می‌دهد. فناوری اختصاصی این شرکت با زیرساخت‌های مدیریت هویت و دسترسی (IAM) موجود مشتریان سازگار است و بنابراین نیازی به تغییراتی در نقاط پایانی، سرورها یا برنامه‌های مشتری ندارد.

هِد کویتز (Hed Kovetz)، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران Silverfort اظهار داشت : «امنیت هویت دیگر نمی‌تواند یک ویژگی باشد که در سیلوهای هر پلتفرم مدیریت هویت و دسترسی کار و در عین حال بسیاری از منابع حساس را از محدوده خارج می‌کند. این فقدان حفاظت از تهدید هویت سرتاسر، هویت را به سطح حمله شماره یک امروزی تبدیل کرده و اعتبارنامه‌های به خطر افتاده در 80 درصد از تمام موارد نقض داده و کمپین‌های باج‌افزار استفاده می‌شوند. این مشکل نیازمند رویکرد جدیدی برای امنیت هویت است : یک لایه امنیتی یکپارچه اعتمادصفر (Zero Trust) که روی تمام زیرساخت‌های مدرن و قدیمی مدیریت هویت و دسترسی کار می‌کند و همه کاربران، منابع و محیط‌ها را پوشش می‌دهد.»

وی افزود :

«بسیاری از مشتریان ما مواردی را گزارش کرده‌اند که در آن پلتفرم حساب، حرکت جانبی و تلاش‌های انتشار باج‌افزار را شناسایی و متوقف کرده است. رویکرد ما در حال حاضر بازار امنیت هویت را به تدریج به طور کامل تغییر می‌دهد. اعداد خودشان صحبت می‌کنند : بیش از 90 درصد از کسانی که پلتفرم ما را آزمایش می‌کنند مشتری می‌شوند و ما هر ماه به تعداد 2 رقمی مشتری اضافه می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.