about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ اسرائیلی مبلغ 4 میلیون دلار از مشارکت تحقیق و توسعه «Millenium» جمع‌آوری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ تیپا (Tipa)، استارت‌آپ فناوری پاک اسرائیلی، توسعه دهنده بسته‌بندی انعطاف‌پذیر، 4 میلیون دلار از طریق همکاری تحقیق و توسعه فناوری غذای «Millenium Food-Tech» جمع‌آوری کرده است. «R&D partnership» در گزارش به بورس اوراق بهادار تل آویو گفت که این سومین سرمایه‌گذاری Millenium  است و به عنوان سرمایه‌گذاری ایمن (توافق ساده برای تساوی آینده) انجام خواهد شد. این توافق‌نامه حقوق میلنیوم را برای تساوی آینده در شرکت با توجه به شرایط خاص توافق شده با تیپا فراهم می‌کند؛

تیپا از زمان تأسیس در مجموع 53 میلیون دلار جمع‌آوری کرده و آخرین دور سرمایه‌گذاری نیز در ماه سپتامبر سال گذشته تا 27 میلیون دلار بوده است. این دور سرمایه‌گذاری به رهبری «Blue Horizon Ventures» و با همراهی « Triodos Organic Growth Fund»، خانواده «Hearst» و «GreenSoil» انجام شد.

تیپا در سال 2010 به‌وسیله دافنا نیسن‌بائوم (Daphna Nissenbaum)، مدیرعامل و تال نیومن (Tal Neuman) تأسیس شد. این شرکت 46 نفر را در اروپا، ایالات متحده و استرالیا استخدام می‌کند. تیپا فروش اولین نسل محصولات خود را از سال 2017 آغاز کرد و طبق گفته‌های شرکت، فروش به‌طور مداوم افزایش یافته است. Millenium Food-Tech اولین عرضه عمومی (IPO) خود را در ماه ژوئیه سال جاری در بورس اوراق بهادار تل‌آویو به پایان رساند و تاکنون مجموعاً 42 میلیون شِکِل اسرائیل (تقریباً 12.7 میلیون دلار) سرمایه جمع‌آوری کرده است.

چانان اشتایدر (Chanan Schneider)، مدیرعامل شرکت میلنیوم گفت :

«ما معتقدیم که بازار بسته‌بندی به طور کامل متحول شده و از بسته‌بندی پلاستیکی به بسته‌بندی قابل کمپوست یا قابل بازیافت تبدیل خواهد شد.»

نیسن‌بائوم نیز در این خصوص اظهار داشت :

«طی سال‌های اخیر خشم فزاینده‌ای نسبت به قیمت سنگینی پرداختی برای استفاده از محصولات صنعت پلاستیک آلاینده به‌وجود آمده است که در دهه‌های اخیر به‌طور چشمگیری افزایش یافته و به‌طور غیرقابل جبرانی به محیط زیست آسیب می‌رساند. تیپا در این سال‌ها یک فناوری بسته‌بندی هوشمند را توسعه داده که تقلیدی از همان بسته‌بندی‌های طبیعی است. بسته‌بندی تیپا، با تبدیل شدن بسته‌بندی به کمپوست در عرض چند ماه و تبدیل شدن به یک منبع پاک و پایدار، همان ویژگی‌های مورد نیاز بسته‌بندی مواد غذایی و در عین حال راه‌حل داخلی برای مواردی که دیگر استفاده نمی‌شود را فراهم می‌کند؛»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.