about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بزرگ‌ترین شرکت بیمه ژاپن مبلغ 36 میلیون دلار در شرکت اسرائیلی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ بیمه سومیتومو میتسویی (Mitsui Sumitomo Insurance)، بزرگ‌ترین شرکت بیمه ژاپن مبلغ 36 میلیون دلار در «Upstream Security»، استارت‌آپ امنیت سایبری وسایل نقلیه اسرائیلی سرمایه‌گذاری خواهد کرد. سرمایه‌گذاری این غول بیمه ژاپنی در سری سوم طی ماه‌های آینده تکمیل خواهد شد. بیمه مستقیم اسرائیل (IDI)، که سال گذشته یک مرکز فناوری در اسرائیل به کمک سومیتومو میتسویی راه‌اندازی کرد، نیز با سرمایه گذاری 2.5 میلیون دلار در این دور شرکت می‌کند. Upstream در مجموع 43 میلیون دلار جمع‌آوری کرده و از بودجه جدید برای تسریع رشد پلتفرم ابری خود استفاده خواهد کرد.

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی در سال 2017 به‌وسیله یوآف لِوی (Yoav Levy)، مدیرعامل و یوناتان اپل (Yonatan Appel)، مدیر ارشد فناوری، تأسیس شد و خدمات داده مبتنی بر ابر ویژه را برای اتومبیل‌های متصل از جمله امنیت سایبری، افزایش کیفیت و فرصت‌های کسب درآمد از داده‌ها ارائه می‌دهد. این شرکت در حال حاضر 70 نفر کارمند دارد و در مرحله جذب 25 نفر دیگر است. غول بیمه ژاپنی در سال 2010 به عنوان ادغام کننده شرکت‌های «Aioi»، «MSI» و «Nissay Dowa» تأسیس شد و بزرگ‌ترین شرکت بیمه در ژاپن و پنجمین گروه بزرگ بیمه غیر زندگی در جهان محسوب می‌شود.

لِوی مدعی شد :

«همکاری بین Upstream Security و MSI فرصت‌های جدید مبتنی بر داده را برای تولید کنندگان خودرو و شرکت‌های بیمه و مشتریان آنها ایجاد خواهد کرد.»

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1405/05/19 - 17:50- آسیا

کاهش حملات سایبری به نهادهای دولتی آذربایجان

سرویس دولتی ارتباطات و امنیت اطلاعات ویژه آذربایجان از کاهش حملات سایبری به نهادهای دولتی خبر داد.

هشدار
1405/05/19 - 17:17- آسیب پذیری

هشدار مایکروسافت درباره سوءاستفاده از ابزارهای امنیتی توسط هکرهای چینی

مایکروسافت هشدار داد که هکرهای چینی، از ابزارهای امنیت سایبری محبوب و برخی آسیب‌پذیری‌ها به عنوان سکوی پرتاب باج‌افزار سوءاستفاده کرده‌اند.

متهم
1405/05/19 - 17:01- آسیا

متهم شدن هکرهای کره شمالی به انجام حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

گروه هکری کره شمالی موسوم به کیمسوکی در حال ساخت ابزارهای هوش مصنوعی برای حملات سایبری هستند.