about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی «Anonybit» مبلغ 3.5 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Anonybit»، استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی از اتمام دور جدید سرمایه‌گذاری به مبلغ 3.5 میلیون دلار در ماه ژانویه امسال خبر داد. تأمین مالی این دور به‌وسیله «Switch Ventures» مستقر در سانفرانسیسکو انجام شد. سایر شرکت‌کنندگان شامل «NextGen Venture Partners»، «Industry Ventures»، «Preceptor Capital» و چندین سرمایه‌گذار راهبردی بودند.

Anonybit به‌وسیله فرانسیس زیلازنی (Frances Zelazny)، مدیر قدیمی امنیت سایبری و کهنه‌کار صنعت بیومتریک، یارون عزیزی (Yaron Azizi)، کهنه‌کار سابق واحد 8200 در ارتش رژیم صهیونیستی و معمار طراحی پلتفرم اولیه و شاکد واکس (Shaked Vax)، رهبر سابق مدیریت محصول و نوآوری بازار در « Trusteer »، یک بخش امنیت کامپیوتری آی‌بی‌ام مستقر در بوستون، تأسیس شد.

بودجه به Anonybit این امکان را می‌دهد تا کار خود را با شرکا و شرکت‌های موجود در حمایت از نیاز روزافزون به حفاظت بیشتر از داده‌ها و افزایش امنیت دیجیتال، به عنوان پاسخی مستقیم به تهدید فزاینده نقض امنیت سایبری مانند سرقت هویت، تسریع بخشد. در سال گذشته، تعداد کل موارد نقض اطلاعات مربوط به حملات سایبری در مقایسه با سال 2020، حدود 27 درصد افزایش یافت. محققان انتظار دارند طی 5 سال آینده 1.7 تریلیون دلار برای امنیت سایبری و مدیریت هویت هزینه شود.

استارت‌آپ اسرائیلی یک زیرساخت بیومتریک غیرمتمرکز را توسعه داده که نیاز طولانی مدت بازار را برای مدیریت بهبود یافته داده‌های شخصی و دارایی‌های دیجیتال در طیف گسترده‌ای از موارد مورد استفاده برطرف می‌کند. طبق وب‌سایت شرکت، سیستم Anonybit داده‌های بیومتریک را به بیت‌های ناشناس (Anonybits) تقسیم می‌کند که در یک شبکه گسترده همتا به همتا، متشکل از انواع مختلفی از گره‌ها که تطابق بیومتریک را ذخیره و محاسبه می‌کنند، قرار دارند. بیت‌های ناشناس هرگز گره‌ها را ترک نمی‌کنند و نمی‌توانند برای بازسازی تصویر اصلی، به تمرکززدایی و حداکثر استفاده از حریم خصوصی و امنیت پاسخ دهند.

زیلازنی خاطرنشان کرد :

«مدیریت هویت برای هر تعامل دیجیتالی که ما امروز داریم، مرکزی است و هیچ سازمانی وجود ندارد که از این چالش مصون باشد. Anonybit برای اولین بار راه‌حل مشخصی ارائه و به ما امیدواری به آینده‌ای بدون نقض بیشتر داده‌ها می‌دهد. رویکرد ما داده‌های شخصی و دارایی‌های دیجیتال را ایمن و نیاز اساسی بانک‌ها، فین‌تک‌ها، خرده‌فروشان، کیف پول‌های رمزنگاری، سازمان‌های دولتی و سایر ذینفعان را در مورد اطمینان از احراز هویت قوی بدون نگهداری هانی‌پات‌های مرکزی داده‌های شخصی برآورده می‌کند.»

وی افزود :

«تقلب تداوم می‌یابد و شبکه‌ها همچنان آسیب‌پذیر هستند، زیرا ما از جایگزین‌های ضعیف برای هویت استفاده می‌کنیم تا نگرانی‌های مربوط به هزینه، اصطکاک و حفظ حریم خصوصی داده‌ها را متعادل کنیم. Anonybit به اصل موضوع می‌پردازد و یک دسته کاملاً جدید را برای امنیت فعال می‌کند که حریم خصوصی را به خطر نمی‌اندازد.»

منبع:

تازه ترین ها
پیوستن
1405/05/19 - 09:01- هوش مصنوعي

پیوستن متخصصان جنگ اطلاعات و سایبری به ارتش زمینی هند

به گفته کارشناسان، متخصصان هوش مصنوعی، جنگ اطلاعاتی و سایبری هندی می‌توانند به زودی به ارتش زمینی بپیوندند.

حضور
1405/05/19 - 08:50- آسیا

حضور اولین شرکت امنیت سایبری بحرینی در نمایشگاه بلک هت آمریکا

شرکت «Beyon Cyber»، اولین شرکت امنیت سایبری بحرینی بود که در نمایشگاه «Black Hat USA» حضور داشت.

تجهیز
1405/05/19 - 08:36- آسیا

تجهیز سامانه‌های راداری ژاپن به نرم‌افزار دفاع سایبری

ژاپن از سال ۲۰۲۷ نرم‌افزار دفاع سایبری را مستقیماً در جت‌های جنگنده و سیستم‌های راداری جاسازی خواهد کرد.