about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت هوآوی مبلغ 300 میلیون دلار در مرکز داده و بازار امنیت سایبری آفریقا سرمایه‌گذاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فناوری‌های هوآوی (Huawei Technologies)، غول فناوری چینی، قصد دارد بیش از 300 میلیون دلار در مراکز داده و صنایع امنیت سایبری آفریقا سرمایه‌گذاری کند.

در حال حاضر، نیاز به ذخیره‌سازی و قدرت محاسباتی همچنان یک حوزه راهبردی اصلی برای اکثر سازمان‌ها به شمار می‌رود.

این شرکت با تمرکز بر نوآوری زیرساخت‌های مرکز داده، توسعه قابلیت‌هایی را برای پردازش قدرت محاسباتی گسترده و متنوع در مراکز داده و کمک به شرکت‌ها در برابر تهدیدات سایبری رهبری می‌کند.

خبر سرمایه‌گذاری جدید به‌وسیله دیوید وانگ (David Wang)، مدیر اجرایی هیئت مدیره هوآوی، رئیس هیئت مدیره زیرساخت فناوری اطلاعات و ارتباطات و رئیس «Enterprise BG» اعلام شد.

وانگ در پنجمین اجلاس تحول دیجیتال صنعت در کنگره جهانی موبایل 2023 در بارسلون-اسپانیا با تشریح راهبرد شرکت عنوان کرد که انتظار می‌رود فناوری‌های دیجیتال، از توسعه اقتصاد جهانی تا فرهنگ‌های جهانی، جوامع و محیط زیست، به تدریج بر آینده تأثیر بگذارد.

وی خاطرنشان کرد :

«براساس الزامات و نقاط دردسر کارایی مدیریت شبکه سازمانی، تجربه اتصال، امنیت مرکز داده (DC) و قدرت محاسباتی، ما مجموعه جدیدی از راه‌حل‌های پیشرفته را برای ساده‌سازی این شبکه‌ها ارائه کرده‌ایم که با آن‌ها مراکز داده می‌توانند یک شبکه جامد بسازند. بنیاد شبکه، منجر به توسعه مراکز جدید و رهاسازی نوآوری دیجیتال می‌شود. فناوری دیجیتال راه درستی برای کمک به دیجیتالی شدن صنایع است. هوآوی روی اتصال، محاسبات، ابر و سایر فناوری‌های دیجیتال تمرکز خواهد کرد.»

به گفته وانگ، هوآوی به نوآوری‌های الهام‌بخش برای هدایت تحول دیجیتال صنعت ادامه خواهد داد، زیرا سازمان‌ها در سراسر قاره آفریقا سرمایه‌گذاری‌های خود را در مراکز داده و امنیت سایبری عمیق‌تر می‌کنند و آمارهای موجود نشان می‌دهد که تا پایان سال 2026 می‌تواند به بیش از 300 میلیون دلار برسد.

راه‌حل جدید شامل یک پردیس هوشمند است که برای تعریف مجدد شبکه‌های دانشگاه و یک سوئیچ هسته‌ای مشخص سازمانی نسل بعدی به نام «CloudEngine S16700» طراحی شده است. موارد دیگر، «Easy Branch»، اولین راه‌حل ساده شده شعبه‌های بیش از حد همگرا در صنعت و «Single Optix»، اولین سبد محصول واحد خدمات نوری انتهایی (OSU) هستند.

محدوده جدید همچنین شامل اولین راه‌حل حفاظتی باج‌افزاری مرکز داده چند لایه صنعت با همکاری ذخیره‌سازی شبکه، اولین پورتفولیوی محصولات یکپارچه «DR» مرکز داده صنعت با هماهنگی ذخیره‌سازی و اتصال نوری (SOCC) و «CloudEngine 16800-X»، اولین سوئیچ مرکز داده صنعت که برای توان محاسباتی متنوع طراحی شده، است.

برای شرکت‌های کوچک و متوسط، هوآوی همچنین «OceanStor Dorado 2000» و «OceanProtect X3000» را راه‌اندازی کرد که اولین ترکیب‌های ذخیره‌سازی سطح پایه صنعت بر اساس معماری فعال هستند.

از طریق این راه‌حل‌ها، هوآوی معتقد است که دفاتر دولتی کارآمدتر می‌شوند و تجربه کاربری بهتری برای خدمات عمومی ارائه می‌دهند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.