about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرمایه‌گذاری 1.1 میلیاردی دولت انگلیس روی 5G

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ فیلیپ هموند (Philip Hammond)، رییس خزانه‌داری انگلیس، به تازگی در بیانیه‌ای اعلام کرد قصد دارد سرمایه‌گذاری جدیدی روی فیبر نوری پهن باند (broadband) و نسل پنجم اینترنت همراه (5G) انجام بدهد.
بر اساس گزارش منتشر شده توسط هموند، انگلیس در قالب طرح «صندوق سرمایه‌گذاری زیرساخت‌های دیجیتالی» (Digital Infrastructure Investment Fund)، به شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی اینترنت مبلغی معادل 400 میلیون دلار برای گسترش شبکه‌هایشان کمک می‌کند. همچنین اعلام شد 740 میلیون دلار نیز برای توسعه‌ی نسل پنجم اینترنت همراه و ایجاد اتصالات فیبر نوری تا خانه‌ها (1FTTH) سرمایه‌گذاری می‌کنند.
فناوری‌های مذکور می‌توانند سرعتی معادل 1 گیگابیت بر ثانیه یا حتی بیشتر را به کاربران ارائه بدهند. این در حالی است که میانگین سرعت دسترسی مردم انگلیس 29.8 مگابیت بر ثانیه گزارش شده است. از طرفی هم‌اکنون تنها 2 درصد از خانه‌های انگلیس به فیبر نوری دسترسی داشته و این کشور تا پایان سال 2015، رتبه‌ی 30 را از این نظر کسب کرده است.

رده‌بندی کشورها در سال 2015

 


دولت انگلیس در گذشته پروژه‌ای با نام «تعهد سرویس جهانی» (USO2) برای ارائه اینترنت با سرعت 10 مگابیت بر ثانیه برای تمام شهروندان این کشور تا قبل از پایان دوره‌ی مجلس فعلی، راه‌اندازی کرده بود و به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاری جدید انجام شده با هدف دستیابی به این هدف صورت گرفته باشد.
عده‌ای از تحلیلگران معتقدند سرمایه‌گذاری روی نسل پنجم اینترنت در حالی که هنوز حتی استانداردهای مشخصی نداشته و مورد توافق قرار نگرفته است، یک عمل سوداگرانه به حساب می‌آید. همچنین مدتی قبل گزارشی منتشر شد که نشان می‌دهد 72 درصد مردم انگلیس راه‌کار این کشور را برای رفع نیازهای دسترسی به اینترنت پهن باند، کافی نمی‌دانند.

____________________

1- fiber-to-the-home
2- universal service obligation

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد