about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

استارت‌آپ محاسبات کوانتوم اسرائیلی مبلغ 10.5 میلیون دلار در دور اول سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فناوری‌های کلاسیک (Classiq)، توسعه ابزارهایی برای تبدیل اندیشه انسان به مدارهای کوانتومی مستقر در سرزمین‌های اشغالی اعلام کرد که 10.5 میلیون دلار در دور اول سرمایه‌گذاری به رهبری «Wing Capital» و «Team8 Capital» جمع‌آوری کرده است.

حوزه محاسبات کوانتومی هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و وظیفه توسعه الگوریتم‌‎های مربوطه تقریباً یک مأموریت غیرممکن محسوب می‌شود. پس از دهه‌ها تحقیق، تاکنون فقط تعداد کمی از الگوریتم‌های محاسبات کوانتومی توسعه یافته‌اند. در حالیکه سخت‌افزار کوانتومی به سرعت در حال توسعه است، اما چالش‌های عمده‌ای برای پیشرفت در قسمت نرم‌افزار به دلیل عدم انتزاع، به عنوان اصلی‌ترین عامل توسعه نرم‌افزار، وجود دارد.

Classiq Technologies با ایجاد روشی کاملاً جدید در توسعه الگوریتم‌کوانتومی، بر گلوگاه توسعه نرم‌افزار محاسبات کوانتومی غلبه می‌کند. این شرکت ابزاری را برای ترجمه خودکار ایده‌های انسان به مدارهای کوانتومی توسعه داده و عناصر اساسی مورد نیاز برای ایجاد الگوریتم ‌های کوانتومی را فراهم می‌کند.

نیر مینربی (Nir Minerbi)، بنیانگذار و مدیرعامل استارت‌آپ اسرائیلی گفت :

«جهان در شرف انقلابی است که باعث پیشرفت کل صنایع خواهد شد و ما خوشحالیم که نقشی اساسی در آن خواهیم داشت.»

ساریت پیرون (Sarit Piron)، مدیر Team8 Capital، نیز در این خصوص اظهار داشت :

«یکی از شاخه‌های سرمایه‌گذاری Team8، بخش محاسبات کوانتومی به سرعت در حال رشد است و Classiq توانست قطعه گمشده پازل محاسبات کوانتومی را کشف کند که انقلابی در برنامه‌ریزی الگوریتم‌های کوانتومی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم که این صنعت به رشد خود ادامه دهد و Classiq همچنان به عنوان یک رهبر بازار تثبیت شود.»

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.