سرمایهگذاری 10 میلیون دلاری استارتآپ سایبری اسرائیلی برای مقابله با حملات DDoS
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ فناوریهای «MazeBolt»، استارتآپ امنیت سایبری اسرائیلی دور جدید سرمایهگذاری 10 میلیون دلاری را تکمیل و 2 رهبر در زمینه امنیت سایبری به هیئت مشاوران خود اضافه کرد : گلن گِرستل (Glenn Gerstell)، مشاور عمومی سابق آژانس امنیت ملی ایالات متحده (NSA) و آمیچای شولمان (Amichai Shulman)، بنیانگذار سابق و مدیر ارشد فناوری «Imperva».
کارشناسان معتقدند که MazeBolt در کاهش حملات DDoS (منع سرویس توزیع شده) تخصص دارد؛ از ورود عوامل شرور به پلتفرم یا وبسایت قربانی با ترافیک سنگین و متمرکز جلوگیری و در نتیجه موقتاً آن را از دسترس خارج میکند.
«MazeBolt RADAR»، یک فناوری ثبت اختراع است که به طور چشمگیری خطر DDoS را کاهش میدهد. رادار که سال گذشته به صورت تجاری معرفی شد، پس از بیش از 3 سال توسعه و آزمایش بِتا، به طور مداوم کل سطح حمله شبکهها و سرویسها را برای آسیبپذیریهای DDoS، بدون هیچ گونه اختلالی در دسترسی تولید، آزمایش میکند پس از شناسایی، تمام آسیبپذیریهای موجود میتوانند پیشگیرانه اصلاح و اصلاحات مجدداً بدون اختلال تأیید شوند.
بنابر ادعای محققان، فناوری این شرکت تغییر کاهش DDoS را از نیاز به بازیابی دستی واکنشی به کاهش تقریباً خودکار کامل تمام حملات DDoS برای هر شبکهای که در وب قرار دارد، صرفنظر از پلتفرم کاهش DDoS که با آن استفاده میشود، ممکن میسازد.
دادههای رادار نشان میدهد که حدود 48 درصد از کل سازمانها در معرض حملات DDoS قرار دارند و بخشهایی که بیشترین تأثیر را دارند، بانکها، فینتک، پرداختهای آنلاین، مخابرات، بازیها و سازمانها و زیرساختهای دولتی هستند.
متیو آندریانی (Matthew Andriani)، مدیر عامل و بنیانگذار MazeBolt گفت :
«چالش کلیدی و اصلی ما این است که توجه تصمیم گیرندگان امنیت سایبری را به این واقعیت جلب کنیم که این اولین محصول در نوع خود اکنون در دسترس و به طور گسترده در استفاده تجاری در صنایع و محیطهای مختلف تأیید شده است. در طول سال 2021، اولین سال تجاریسازی کامل ما، خوشحالیم که هر اثبات کامل مفهومی منجر به ایجاد یک مشتری جدید رادار شد. علاوه بر این، تا به امروز، هیچ مشتری که MazeBolt RADAR را به طور کامل پیادهسازی کرده باشد، مورد حمله DDoS موفقی قرار نگرفته است.»
به گفته کارشناسان، حملات DDoS مضرترین حملات سایبری نیستند، اما همچنان میتوانند آسیب وارد کنند؛ اوایل سال جاری کارشناسان رژیم صهیونیستی مدعی شدند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حملهای انجام داد و وبسایتهای دولتی اسرائیل را فلج کرد؛ در این حمله، مجموعهای از توئیتها در صفحه توئیتری، ظاهراً وابسته به سپاه، به فارسی نوشته بود :
«رژیم صهیونیستی امشب را هرگز فراموش نخواهد کرد»
و این هشتگ دیده میشد :
«این تازه آغاز است.»
در پاسخ به آن حمله، مِنی بارزیلای (Menny Barzilay)، شریک Cytactic و مدیر ارشد فناوری در مرکز تحقیقات سایبری در دانشگاه تلآویو، ادعا کرد :
«هدف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای انجام چنین حملهای مشخص نیست. این امر باعث بهبود شهرت آنها به عنوان عوامل پیچیده تهدید سایبری نمی شود؛ و اگر چیزی باشد، به آن آسیب میرساند. حمله DDoS، که در مقیاس بسیار کم بود، فقط تعداد کمی از وبسایتها را تحت تأثیر قرار داد و چیزی برای افتخار وجود ندارد.»
بارزیلای خاطرنشان کرد که همیشه دلیلی برای آمادگی وجود دارد. وی افزود :
«در دنیای فیزیکی ما مرز مشترک نداریم. اما در فضای سایبری مرز وجود ندارد. ایرانیها این موضوع را درک میکنند، زیرا دائماً در حال بهبود قابلیتهای تهاجمی سایبری خود هستند. همه ما باید انتظار داشته باشیم که حملات ایران علیه اهداف اسرائیل، چه از نظر فراوانی و چه از نظر پیچیدگی، افزایش یابد.»