about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اسپان (SPAN)، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات و مخابرات کروات، برای سرمایه‌گذاری مشترک در جمهوری آذربایجان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اعلام آمادگی کرده است. همچنین این شرکت بزرگ، اعلام کرده که قصد تأسیس دفتر در جمهوری آذربایجان را دارد. گرچه قرار است این دفتر با سرمایه‌گذاری صددرصدی طرف کروات تأسیس شود، اما مدیران اسپان، اعلام کرده‌اند که آماده ایجاد همکاری‌های مشترک و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های آذربایجانی هستند.
پیش‌تر و از حدود سه سال پیش، این شرکت کروات، فعالیت خود را در جمهوری آذربایجان شروع کرده بود. اسپان، سابقه فعالیت و همکاری با بانک‌ها، اپراتورهای تلفن همراه، شرکت‌های نفتی و نهادهای دولتی بسیاری را در آذربایجان دارد. مدیران این شرکت کروات، ادعا می‌کنند که سابقه طولانی و درخشانی در زمینه امنیت سایبری دارند و آماده همکاری با دولت آذربایجان در زمینه واگذاری فناوری‌های پیشرفته به این کشور هستند.
یکی دیگر از مواردی که شرکت اسپان به آن اشاره کرده است، تلاش برای امن سازی صنایع مالی و بانکداری در آذربایجان است. جمهوری آذربایجان، تلاش می‌کند تا خود را به‌عنوان قطب امنیت سایبری منطقه معرفی کند و در این راه، رو به مشارکت گسترده با همسایگان خود آورده است. البته در این راه، نیم‌نگاهی نیز به رژیم صهیونیستی دارد و تلاش می‌کند تا صنایع زیرساختی و پیشرفته متعلق به این رژیم را نیز در لیست واردات به کشور خود قرار دهد؛ یک همکاری گسترده که تاکنون بندهایی از آن نیز حالت اجرایی به خود گرفته است.
درهرحال، باید به این موضوع دقت کرد که برخی دولت‌ها، به جمهوری آذربایجان، به چشم یک بازار گسترده و بزرگ نگاه می‌کنند و برای آن برنامه ریزی بلندمدتی دارند؛ ازاین‌رو باید این موضوع را در قراردادهای احتمالی با جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف، مدنظر قرار داد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد