about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت ویپرو (Wipro)، سومین موسسه‌ی بزرگ خدمات نرم‌افزاری هند، با سرمایه‌گذاری 1.5 میلیون دلاری، بخشی از سهام شرکت اطلاعات سایبری نوپای اینتسایت (Intsight)، متعلق به رژیم صهیونیستی را خریداری کرد.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، معامله‌ی یادشده تا تاریخ 31 آگوست تکمیل خواهد شد. شرکت ویپرو، سهم خود را از این شراکت 20 درصد از سهام کل اعلام کرد.

پایگاه اینتسایت در تل‌آویو واقع‌شده است و از سال 2015 فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت به مشتریان خود، خدمات نرم‌افزاری ارائه می‌دهد که به ادعای خودش می‌تواند تهدیدات سایبری را پیش از وقوع شناسایی کند. این شرکت همچنین فرایندی منحصربه‌فرد برای مقابله با تهدیدات سایبری طراحی نموده است که مشتریانش را قادر می‌سازد به‌راحتی با تهدیدات سایبری مقابله کنند.

اخیراً، شرکت‌های هندی سرمایه‌گذاری در خارج از هند را آغاز کرده‌اند. شرکت ویپرو علاوه بر سرمایه‌گذاری‌های اخیر، بودجه‌های کلانی را نیز برای سرمایه‌گذاری در برخی شرکت‌های آلمانی و آمریکایی اختصاص داده است.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری اسرائیل و شرکت‌های نوپای رو به رشد در این رژیم، توجه بسیاری از شرکت‌های خارجی را جلب کرده است و صنعت فناوری اطلاعات در این رژیم را پس از دره‌ی سیلیکون، نیویورک، لس‌آنجلس و بوستون، به پنجمین مقصد موردعلاقه‌ی سرمایه‌گذاران بدل نموده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.