about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

شرکت Blue Frontier از محلول نمک غلیظ برای تهویه هوا استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ طی سال‌های اخیر، استارتاپ‌های مختلفی در اقصی نقاط جهان، با ابداع روش‌ها و دستگاه‌های خلاقانه، راهکارهای خود را برای کمک به رفع بحران تغییرات اقلیمی‌ارائه کرده‌اند.  

در این بین اما شرکت Blue Frontier که استفاده از محلول نمک غلیظ برای ارائه سیستم‌های تهیه هوای مطبوع را دنبال می‌کند، اخیرایک کمک مالی قابل توجه را از بیل گیتس برای توسعه این طرح دریافت کرده است.  

اما آنچه بیل گیتس را نسبت به آینده این استارتاپ و فناوری آن امیدوار کرده، تفاوت آن با دیگر نمونه‌های مشابه موجود است. این روزها، اغلب سیستم‌ها و فناوری‌های تهویه مطبوع کنونی، مصرف برق بالایی دارند و می‌توانند گازهای مضری همچون هیدروفلوئوروکربن و دی اکسید کربن را به جو آزاد کنند.  
اما Blue Frontier که روی نسل جدیدی از سیستم‌های تهویه مطبوع کار می‌کند، مدعی شده که فناوری جدید این شرکت می‌تواند مصرف برق را تا ۹۰ درصد کاهش دهد. رقمی‌که بسیار امیدوارکننده است و باعث شد تا بیل گیتس ۲۰ میلیون دلار را در راستای برنامه Brealkthrogh Energy Venture برای توسعه این طرح به شرکت مذکور کمک کند.

استارتاپ Blue Frontier هنوز توضیحی را در خصوص نحوه عملکرد این سیستم و فناوری ارائه نداده و اما با نگاهی به وب‌سایت این شرکت می‌توان به اطلاعاتی در این رابطه دست یافت. به گفته این شرکت، خنک‌سازی و تهویه مطبوع از طریق محلول نمک سفارشی انجام می‌شود که همانند یک ماده خشک‌کننده عمل می‌کند.

در ادامه آمده است که این محلول نمکی، از طریق یک پمپ حرارتی که مقدار از آب درون آن را تبخیر می‌کند، به شدت غلیظ می‌شود و تا زمانی که نیاز به تهویه هوا نباشد، هوا به آن راهی نخواهد داشت. هنگامی‌که این محلول غلیظ با هوا تماس پیدا می‌کند، با جدب بخار آب، آن را مرطوب می‌کند و بعد از آن، از طریق خنک‌سازی غیرمستقیم تبخیری، دمای هوا را کاهش می‌دهد.

از آنجایی که این فناوری، مهر تایید بیل گیتس را دریافت کرده، می‌توان به آن امیدوار بود. با این حال، فناوری مذکور هنوز به توسعه نهایی نرسیده و باید منتظر ماند و دید که چه زمانی این سیستم آماده عرضه به بازار خواهد بود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد