about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرمایه‌گذاری اینفوسیس در حوزه پردازش ابری

اینفوسیس (InfoSys) اکنون به عنوان یک شرکت هندی در سطح بین‌المللی خدماتی نظیر، مشاوره در توسعه اقتصادی کلان و توسعه بازار‌ فناوری اطلاعات ارائه می‌دهد و شعبه اصلی این شرکت در شهر بنگلور هند واقع است.

این شرکت 34 ساله در حال حاضر با سرمایه گذاری در حوزه رایانش ابری، از طریق نظارت بر روی سلامت محصولات و خدمات، اقدام به ایجاد یک فضای امن برای مبادلات اقتصادی در بستر اینترنت کرده است.

با اینکه طبق گزارش‌های مالی، این شرکت تاکنون بابت ایجاد یک فضای ایمن برای کاربران، درآمد مد نظرش را به دست نیاورده است؛ ولی با این حال اینفوسیس تاکنون 120 میلیون دلار برای خرید پلتفرم Kalidus (کالیدوس شرکت انگلیسی است که در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت دارد)، به عنوان یک میزبان خدمات ابری برای خرده‌فروشان هزینه کرده است. این میزبان ابری قرار است محلی برای ارائه برنامه‌ها و خدمات موبایلی برای تبادل اطلاعات میان فروشندگان و خریداران باشد. از طرفی 2 میلیون دلار در حوزه فعالیت‌های دانشگاهی به منظور نظارت بر روی کیفیت این خدمات هزینه کرده است.

همچنین اینفوسیس در طول سه ماه اخیر اقدام به خرید و استقرار تجهیزات موردنیازش در حوزه خدمات ابری از شرکت Panaya (شرکتی اسرائیلی - آمریکایی)  کرده است. این شرکت مهم‌ترین علت خرید این اتوماسیون‌ها و تجهیزات مبتنی بر هوش مصنوعی را صرفاً ضرباتی که از سوی کسب‌وکار سنتی به هند در طول سالیان اخیر واردشده عنوان کرد.

لازم به ذکر است اینفوسیس پس از اقدامات اولیه‌ای که انجام داد، در کسب‌وکار خویش شاهد درصد بالایی رشد بوده است به طوری که امسال با 3.2 درصد رشد توانست معادل 2.2 میلیارد دلار درآمد کسب کند که نزدیک به 500 میلیون دلار از این درآمد سود بوده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد