about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرمایه‌گذاری اینفوسیس در حوزه پردازش ابری

اینفوسیس (InfoSys) اکنون به عنوان یک شرکت هندی در سطح بین‌المللی خدماتی نظیر، مشاوره در توسعه اقتصادی کلان و توسعه بازار‌ فناوری اطلاعات ارائه می‌دهد و شعبه اصلی این شرکت در شهر بنگلور هند واقع است.

این شرکت 34 ساله در حال حاضر با سرمایه گذاری در حوزه رایانش ابری، از طریق نظارت بر روی سلامت محصولات و خدمات، اقدام به ایجاد یک فضای امن برای مبادلات اقتصادی در بستر اینترنت کرده است.

با اینکه طبق گزارش‌های مالی، این شرکت تاکنون بابت ایجاد یک فضای ایمن برای کاربران، درآمد مد نظرش را به دست نیاورده است؛ ولی با این حال اینفوسیس تاکنون 120 میلیون دلار برای خرید پلتفرم Kalidus (کالیدوس شرکت انگلیسی است که در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت دارد)، به عنوان یک میزبان خدمات ابری برای خرده‌فروشان هزینه کرده است. این میزبان ابری قرار است محلی برای ارائه برنامه‌ها و خدمات موبایلی برای تبادل اطلاعات میان فروشندگان و خریداران باشد. از طرفی 2 میلیون دلار در حوزه فعالیت‌های دانشگاهی به منظور نظارت بر روی کیفیت این خدمات هزینه کرده است.

همچنین اینفوسیس در طول سه ماه اخیر اقدام به خرید و استقرار تجهیزات موردنیازش در حوزه خدمات ابری از شرکت Panaya (شرکتی اسرائیلی - آمریکایی)  کرده است. این شرکت مهم‌ترین علت خرید این اتوماسیون‌ها و تجهیزات مبتنی بر هوش مصنوعی را صرفاً ضرباتی که از سوی کسب‌وکار سنتی به هند در طول سالیان اخیر واردشده عنوان کرد.

لازم به ذکر است اینفوسیس پس از اقدامات اولیه‌ای که انجام داد، در کسب‌وکار خویش شاهد درصد بالایی رشد بوده است به طوری که امسال با 3.2 درصد رشد توانست معادل 2.2 میلیارد دلار درآمد کسب کند که نزدیک به 500 میلیون دلار از این درآمد سود بوده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.