about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ ارتش آمریکا به‌تازگی برای تقویت سامانه‌های جنگ الکترونیک خودش، سرمایه‌گذاری‌ها و طرح‌های متفاوتی را آغاز کرده است و به‌تازگی در طرحی جدید، 248.8 میلیون دلار را در 16 صنعت مختلف سرمایه‌گذاری کرده تا سنسورهای پیشرفته و تجهیزات اطلاعات جنگ الکترونیک مدرن ایجاد کند.
مقامات نظامی آمریکایی در این رابطه گفتند طی سال‌ها به علت تمرکز بر موضوعات فضای بی‌رقیب هوایی در منطقه خاورمیانه، اهمیت دفاع و بهره‌برداری از طیف الکترومغناطیس، نادیده گرفته شده است؛ اما از زمانی که تمرکز وزارت دفاع آمریکا به سمت منطقه آسیا اقیانوسیه رفت و همچنین به علت حضور کشورهای پیشرفته‌ای نظیر روسیه و چین در این عرصه، مقامات آمریکایی به این نتیجه رسیدند که عرصه جنگ الکترونیکی را به‌راحتی رها نکنند و سرمایه‌گذاری گسترده‌تری روی آن انجام دهند.
به اعتقاد کارشناسان امنیتی، وزارت دفاع آمریکا، به عرصه طیف‌های الکترومغناطیس، به دید ششمین عرصه نظامی می‌نگرد که در کنار سایر موارد نظیر زمینی، دریایی، هوایی، فضایی و فضای سایبری حضور دارد. همچنین بعد از حضور نیروهای نظامی آمریکایی در عرصه جنگ‌های الکترونیک، بسیاری دیگر از بخش‌های نظامی و غیرنظامی در آمریکا نیز به این عرصه روی آورده و در حال برگزاری رزمایش‌های متفاوتی برای رسیدن به این منظور هستند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.