about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سرقت 64 میلیون دلاری از NiceHash

برخی از کارشناسان پس از پژوهش‌های خود اعلام کردند مهاجمان موفق به سرقت 64 میلیون دلار بیت کوین از کیف پول NiceHash شدند.


به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از رویترز؛ مهاجمان پس از بررسی و ورود به سیستم کیف پول الکترونیکی NiceHash موفق به سرقت 64 میلیون دلار بیت کوین شدند این در حالی است که رشد ناگهانی این ارزها رمز پایه توجه هکرها را به خود جلب کرده است.
بررسی‌ها نشان می‌دهد که افراد با استفاده از این کیف پول‌های الکترونیکی تبادلات ارزی خود را پیش می‌برند که پس از شناسایی توسط مهاجمان موردحمله قرار گرفت. مبادله ارزهای رمز پایه از سال 2011 رونق رو به رشدی داشته است که از بزرگ‌ترین بازارهای مطرح و فعال در این زمینه می‌توان به Mt. Gox اشاره کرد.
تابه‌حال بیش از 980000 بیت کوین دزدیده شده که با توجه به نرخ فعلی ارز، مبلغی بالغ‌بر 15 میلیارد دلار به سرقت رفته است. این در حالی است که با توجه به هک‌های صورت گرفته تقاضای کاهش استفاده از این ارزهای دیجیتالی کاهشی نداشته لذا در این میان رشد بیت کوین نسبت به اولین حملات 15 برابر شده است.
کارشناسان اظهار کردند که باوجوداین رشد انتظار می‌رود که جاسوسی در فضای اینترنتی با این فعالیت‌ها رشد چشم‌گیری داشته باشد. اما ارزیابی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد این اقدامات فضای جذاب‌تری برای مجرمان اینترنتی ایجاد می‌کند تا فعالیت خود را برای ایجاد اختلال در برابر افراد بی‌دفاع انجام دهند.
مدیر اجرایی NiceHash پس از گفت‌وگو با رویترز اعلام کرد که این شرکت قربانی مهاجمان سایبری بسیار حرفه‌ای شده است که 4700 بیت کوین معادل 67 میلیون دلار را سرقت کرده‌اند.
کارشناسان پس از بررسی‌های خود اعلام کردند که گروه‌های هکری در حال حاضر به‌طور پیش رفته‌ای صنعت رمزنگاری را هدف حملات خود قرار داده‌اند که تمرکز خود را بر مبادلات و سایر شرکت‌های فعال در این بخش معطوف کرده‌اند.
در این میان NiceHash به کاربران خود توصیه کرد که در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام به تغییر رمز عبور خود کنند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.