about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

داده‌های شرکت دفیلاما، داشبورد آماری داده‌های رمزنگاری چند زنجیره‌ای، نشان می‌دهد که مجرمان سایبری تاکنون در سال 2023 حدود 1 میلیارد دلار از بازار کریپتو دزدیده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این موضوع نشان‌دهنده کاهش 60 درصدی میزان سرقت آنها نسبت به سال 2022 است، زمانی که بازار کریپتو حدود 3.2 میلیارد دلار از دست داد.

داده‌های شرکت دفیلاما (DeFiLlama) نشان می‌دهد که بیشترین مقدار سرقت شده از صنعت کریپتو در سال جاری در سپتامبر رخ داد که هکرها 308.23 میلیون دلار را سرقت کردند.

پس از آن، این بازار در ماه جولای با ضرر 238.42 میلیون دلاری همراه بود و پس از آن نیز در ماه مارس، زمانی که مجرمان سایبری 213.58 میلیون دلار را از طریق چندین هک کریپتو به سرقت بردند.

توجه به این نکته مهم است که اگرچه میزان وجوه دزدیده شده توسط هکرها در سال 2023 از سرقت رمزارز در سال 2024 کم می کند، اما لزوماً نشان دهنده امنیت بهبود یافته صنعت نیست.

تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که علیرغم کاهش ارزش وجوه دزدیده شده، در سال 2023، تعداد موارد هک کریپتو بیشتر از سال 2022 بوده است.

بر اساس گزارش ها، 3.2 میلیارد دلار سرقت شده از بازار کریپتو در سال 2022 با 60 هک اتفاق افتاده است؛ با این حال، در سال 2023، تنها 1 میلیارد دلار به سرقت رفت که شامل 75 هک کریپتو جداگانه بود.

از این رو، کاهش حجم وجوه دزدیده شده به دلیل کاهش ارزش دارایی های کریپتو در سال 2023 نسبت به سال 2022 است.

به گفته اریک جاردین، سرپرست تحقیقات جرایم سایبری در شرکت تحقیقاتی کریپتو چین آنالیز (Chainalysis)، کاهش ارزش دزدیده شده در طول سال 2023 تابعی از قیمت های غالب بازار برای دارایی های مورد بحث است.

جاردین توضیح داد که سرقت 100 اتریوم در اوج ارزش آن نسبت به دلار یا یورو، متفاوت از سرقت همان مقدار در پایین ترین سطح بازار نزولی اخیر است.

ناظران صنعت بر این باورند که افزایش تعداد هک های رمزارز، سوالاتی را در مورد امنیت این بخش و عدم وجود مقررات مناسب ایجاد می کند.

آنها هشدار می دهند که گسترش هک های کوچک ممکن است منجر به سرقت های بیشتر رمزارز در آینده شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.