about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

افزایش بی‌سابقه بهای ارزهای دیجیتال در طی ماهی اخیر، باعث شده تا پای هکرها نیز بیش از پیش به این حوزه باز شود و حملات گسترده‌تری را علیه قربانیان خود تدارک ببینند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در تازه‌ترین نمونه از این دست اقدامات، صرافی رمزارز بیت‌مارت (BitMart) هدف حمله هکرها قرار گرفت که در جریان این اتفاق، ۱۹۶ میلیون دلار رمزارز به سرقت رفت. شخص هکر با نفوذ به کیف‌پول‌های دیجیتالی همچون اتریوم و بایننس توانست تراکنش‌های متعددی را انجام دهد.

به دنبال این اتفاق، شلدون شیا، بنیانگذار این صرافی برداشت هرگونه رمزارز را متوقف و اعلام کرده تا زمان بررسی دقیق وضعیت امنیت اطلاعات، این محدودیت ادامه خواهد داشت. با این حال، وی عنوان کرد که در حال حاضر تنها «درصد کمی» از دارایی‌های بیت‌مارت در معرض خطر هستند.

هنوز شخص یا گروهی مسئولیت این حمله هکری را برعهده نگرفته است اما قطعا این هکر یا هکرها آگاهی کاملی نسبت به رمزارزها و سازوکارهای مرتبط با آن داشتند چرا که به منظور سخت‌تر کردن ردیابی، توکن‌های به سرقت‌رفته به سرویس میکسینگ اتریوم منتقل شدند.

عموما هکرهای رمزارزها دست به چنین اقدامات هوشمندانه‌ای نمی‌زنند. برای مثال، چندی پیش شخص هکر شبکه رمزارز Poly Network رسما خود را «تسلیم» و عنوان کرد که تمامی دارایی‌های سرقتی را بازگشت خواهد داد. البته شاید پیشرفت تحقیقات پیرامون شناسایی هویت شخص هکر و جلوگیری از عواقب ناشی از این اقدام، در اتخاذ چنین تصمیمی بی‌تاثیر نبوده است.

اگرچه این حمله به صرافی بیت‌مارت بزرگ‌ترین سرقت دیجیتال نبوده اما وب‌سایت Coindesk  از آن به عنوان یکی از بزرگ‌ترین حملات متمرکز به یک صرافی رمزارز یاد کرد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.