about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سرقت کامل پایگاه داده شهروندان صربستان

این‌طور که به نظر می‌رسد، هکرها با هک کردن شبکه دولت صربستان توانسته‌اند به‌تمامی داده‌های مردم صربستان دسترسی پیدا کنند. هکرها اعلام کرده‌اند بستر اصلی اینترنت صربستان که شامل سامانه‌های شناسایی می‌شود را هک کرده‌اند. از این طریق آن‌ها توانسته‌اند به تمام داده‌های شهروندان صربستان دسترسی پیدا کنند.

دولت صربستان این حمله را رد کرده است. به همین دلیل هکرها برای اثبات کار خود تصاویری از جزئیات داده‌های هک شده شهروندان صربستانی منتشر کرده‌اند. هکرها اعلام کرده‌اند تمام داده‌های حساس شهروندان در اختیار آن‌ها است. آن‌ها اعلام کرده‌اند ما می‌دانیم هر فرد کجا کار می‌کند، زندگی می‌کند و شماره‌های تلفنش چیست.

هکرها دلیل این هک را مقابله با پلیس سایبری بین‌المللی اعلام کرده‌اند. هم‌چنین از دلایل دیگر این کار را وجود ضعف امنیتی در سامانه‌های دولتی اعلام کرده‌اند.

اگر این حمله تائید شود، عواقب آن بسیار بد خواهد بود. هکرها می‌توانند از این داده‌ها برای کارهای غیرقانونی استفاده کنند. قبلاً نیز کره جنوبی با چنین حمله‌ای مواجه شده بود. حمله هکرها به کشور کره جنوبی ضرر اقتصادی معادل 650 میلیون دلار داشت.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.