about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پس از انتشار عکس های خصوصی هنرپیشه های معروف هالیوود از iCloud آنها، اپل با سلب مسئولیت از خود انتشار این عکس‌ها را به گردن خود ستارگان انداخت و آن‌ها را متهم کرد که از رمزهای عبور ضعیف استفاده کرده اند و پاسخ سوالات امنیتی برای تغییر رمز را به گونه‌ای انتخاب کرده‌اند که حدس زدنش برای هکرها دشوار نبوده است. اما هنوز نمی‌توان با قاطعیت گفت ادعای اپل واقعا درست بوده و خطایی در سیستم ایمنی iCloud وجود نداشته است.

تاکنون چندین احتمال در مورد شیوه‌های به سرقت رفتن عکس‌های خصوصی ستاره‌گان مطرح شده است؛ استفاده از حملات فیشینگ، یافتن پاسخ پرسش‌های امنیتی برای تغییر رمز عبور، حدس زدن رمز عبور و یا استفاده از نرم‌افزار مخرب که در قالب یک اپلیکیشن بازی استتار شده است. اما روزنامه گاردین در گزارشی به این مسئله پرداخته و عنوان داشته است که هکر یا هکرهایی که به عکس‌های خصوصی ستارگان هالیوود دسترسی پیدا کردند با استفاده از اپلیکیشن بازی flappy bird موفق به این کار شده اند.

به گزارش گاردین، یکی از کاربران سرویس AnonIB (وب‌سایت سرویس انتشار ناشناس پیام‌های تصویری منتشر شده) که عکس‌های خصوصی ستارگان هم نخستین بار آن‌جا منتشر شد، پیشتر در ماه ژانویه اعلام کرده بود که آن‌ها موفق شده‌اند یک نسخه کپی از اپلیکیشن بازی محبوب فلاپی برد را طراحی کنند که قادر است به صورت مخفیانه عکس‌های کاربر را دانلود و ذخیره کند. این کاربر همان زمان نوشته بود که اپلیکیشن کپی شده را روی گوشی خود امتحان کرده وزمانی که با آن بازی می‌کرده، اپلیکیشن توانسته بدون اطلاع او و بصورت مخفیانه تمام عکس‌های موجود روی تلفن وی را دانلود و روی سرورش ذخیره کند.

هنوز معلوم نیست که آیا این اپلیکیشن روی گوگل پلی استور بارگذاری شده است یا خیر. مسئله قابل توجه اینست که هم اکنون هم بیش از صد کپی از بازی فلاپی برد بر روی گوگل پلی استور وجود دارد و البته گوگل هم اعلام کرده است روش‌هایی برای شناسایی برنامه‌های مخرب را در فروشگاه آنلاین خود به اجرا در آورده است. 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.