about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرقت داده‌های محرمانه به بهانه افشاگری

دادستان پرتغال گرداننده یکی از وب‌سایت‌های افشاگر را به 147 مورد کلاه‌برداری سایبری متهم کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی نشریه پوبلیکو پرتغال (Publico) با انتشار گزارشی در خصوص وب‌سایت فوتبال‌لیکس (Football Leaks) اعلام کرده است دادستان کل پرتغال، رویی پینتو (Rui Pinto)، گرداننده این وب‌سایت را که همانند سایت افشاگر ویکی لیکس عمل می‌کند به 147 مورد کلاه‌برداری، دسترسی غیرمجاز به داده‌های افراد، نقض حریم خصوصی متهم کرده است. پلیس پرتغال در ماه ژانویه سال جاری، رویی پینتو را در مجارستان به جرم هک پایگاه داده‌های باشگاه‌های فوتبال اروپا و انتشار اسناد محرمانه در طول چهار سال گذشته در وب‌سایت فوتبال‌لیکس بازداشت کرده بود. 

طبق کیفرخواست، رویی پینتو از ابتدای سال 2015 با استفاده از برنامه‌ها و ابزارهای دیجیتال به ایمیل‌ها و سیستم‌های کامپیوتری دسترسی داشته است و از آن زمان تاکنون به انتشار مقالات، پرونده‌ها و مدارک محرمانه‌ی باشگاه‌های بزرگ اروپایی ‌پرداخته و اعلام می‌کرد که همه‌ی این اطلاعات را از منبعی ناشناس دریافت کرده است. فوتبال‌لیکس پرونده‌های لو رفته را در اختیار همه قرار می‌داد که بیش از همه ژورنالیست‌های معروف و کنجکاو اروپایی آن را دنبال می‌کردند. با اتهام وارده، رویی پینتو ممکن است به 10 سال حبس محکوم شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد