about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها برای پشت سر گذاردن مانع تأیید هویت دومرحله‌ای که در بسیاری از وب‌سایت‌های بانکی مورداستفاده قرار می‌گیرد به تاکتیک تماس تلفنی متوسل شده و با جلب اعتماد صاحبان حساب‌های بانکی به بهانه‌های مختلف توانسته‌اند اطلاعات موردنیاز در این زمینه را هم به دست آورند.
به نقل از خبرگزاری فارس، بررسی تازه موسسه آی‌بی‌ام نشان می‌دهد در جریان حمله مذکور موسوم به Dyre Wolf مهاجمان باتجربه توانسته‌اند حساب‌های بانکی شرکت‌ها و مؤسسات مشهوری را خالی کنند.

این حملات به دقت طراحی و اجراشده و منجر به موفقیت فراوانی شده است. در جریان این حملات از نسخه‌ای به‌روز شده از بدافزار Dyre استفاده‌شده که وب‌سایت‌های صدها بانک در سراسر جهان را هدف قرار داده است.

فعالیت بدافزار مذکور از سال ۲۰۱۴ آغازشده است. این بدافزار در عین پیچیده بودن به سهولت قابل‌استفاده بوده و مهاجمان آنلاین با استفاده از آن می‌توانند به راحتی مبالغ موردنظرشان را سرقت کنند.

بررسی‌های آی‌بی‌ام نشان می‌دهد که از ماه اکتبر به این‌سو میزان آلودگی به Dyre مرتباً در حال افزایش است به‌گونه‌ای که این رقم از ۵۰۰ مورد به ۳۵۰۰ مورد افزایش‌یافته و هر بار سرقت از این طریق ابتدا به‌طور متوسط ۵۰۰ هزار دلار و در ماه‌های بعد تا ۱٫۵ میلیون دلار به جیب هکرها واریز کرده است.

بدافزار آلوده‌کننده در قالب ضمیمه ایمیل برای افراد ارسال‌شده و متن‌های فریبنده نامه‌ها در بسیاری از موارد کاربران را به بارگذاری Dyre ترغیب نموده است. این بدافزار تنها در زمان اتصال کاربر به وب‌سایت‌های بانکی فعال‌شده و با دست‌کاری صفحه آن کاری می‌کرد که کاربران قادر به دسترسی به حساب‌هایشان نباشند و سپس پیامی را به نمایش می‌گذاشت که در آن از کاربران خواسته‌شده بود برای حل مشکل و دسترسی با مرکز تماس بانک تماس بگیرند.

به نقل از کامپیوترورلد، هکرها با استفاده از روش‌های پیچیده فنی کاری کرده بودند که افراد تماس‌گیرنده در صورت تماس به خود آن‌ها و نه اپراتورهای بانک متصل شوند و سپس با چرب‌زبانی اطلاعات ورود کاربران به حسابشان را دریافت کرده و پس از اتمام تماس پول‌های موجود در حساب بانکی فرد به‌ حساب‌های متعلق به هکرها در دیگر نقاط جهان منتقل می‌شد.

بر اساس بررسی‌های آی‌بی‌ام در ۹۵ درصد از این حملات خطای انسانی موجب موفقیت هکرها شده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.