about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات کاربران با بدافزار «SquirtDanger»

بدافزار مذکور با رویکرد سرقت اطلاعات طراحی شده است. این بدافزار گذر واژه های کاربر را سرقت می نماید و از فعالیت های قربانی عکس (Screenshots) تهیه می کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از اس سی مگزین؛ این بدافزار گذرواژه هایی مانند کلمه عبور کیف پول الکترونیکی قربانی را سرقت می کند.

پژوهشگران واحد 42 شرکت امنیت سایبری پالو آلتو (Palo Alto) عنوان کردند که رویکرد این بدافزار فقط سرقت اطلاعات نیست بلکه قصد سرقت رمز عبور کیف الکترونیکی کاربران را برای به دست آوردن ارزهای دیجیتالی نیاز دارد که این موضوع نشان می دهد این بدافزار به دنبال سرقت پول نیز است.

طبق تحقیقات کارشناسان امنیتی شرکت پالو آلتو، بدافزار «SquirtDanger» که از خانواده بات نت ها است جزو گروه بدافزارهای «Swiss Army Knife» است. این بدافزار ها از طریق برنامه هایی که به صورت غیر قانونی و از منابع نامعتبر دانلود و نصب می شوند، وارد سیستم کاربر می شوند.

تاکنون نزدیک یک میلیون و 277 نمونه از این بدافزار ها در سرورهای مختلف کشف شده اند. از اهداف اصلی این بدافزار می توان فرانسه، هلند، گینه فرانسه و روسیه است.

این بدافزار مخرب می تواند فعالیت هایی چون: حذف کوکی های مرورگر، جمع آوری اطلاعات و همچنین فرآیند هایی مانند آپلود، حذف و اجرای فایل را نیز انجام دهد.

این برنامه مخرب به طور خودکار و اطلاعات کاربر را جمع آوری کرده و سپس به یک سرور راه دور ارسال می کند.

طبق بررسی های صورت گرفته بدافزار های خانواده «Swiss Army Knife» توسط هکرهای روس طراحی می شوند و این موضوع دور از ذهن نیست که این بدافزار جدید نیز توسط هکرهای روس طراحی شده باشد.

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.