about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هزاران برنامه اندرویدی که برای کودکان طراحی شده است اطلاعات آنها را جمع آوری کرده و سپس رفتار کودکان را پیگیری می کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ شاید این سوال برایتان پیش آمده که چگونه برخی سایت ها تبلیغاتی را نشان میدهند که شما به آن فکر کرده یا درباره آن تحقیق می کنید.

بسیاری از برنامه ها با پیگیری رفتار شما و جمع آوری این اطلاعات، از آنها برای مقاصد خاص بهره می برند؛ در ساده ترین حالت از این اطلاعات برای موضوع تبلیغات استفاده می شود.

طبق تحقیقات کارشناسان بسیاری از برنامه های رایگان که در فروشگاه اینترنتی گوگل (Google Play Store) قرار دارد، از این طریق هزینه های خود را تامین می کنند و این وضوع خود نمونه ای بارز از نقض حریم خصوصی کاربران است.

برخی از این برنامه ها بدون رضایت پدر و مادر اطلاعات و علایق کودک را جمع آوری می کنند و از این ابر داده برای آینده بهره های اطلاعاتی می برند. به عبارت دیگر وقتی اطلاعات تمامی کودکان یک کشور در اختیار یک پژوهشگاه قرار بگیرد، نتایج خوبی را از این اطلاعات می توان به دست آورد.

موسسه علوم کامپیوتری در دانشگاه کالیفرنیا و Berkeley در ایالات متحده آمریکا و برخی دیگر مراکز علمی اقدام به بررسی و واکاوی این موضوع نمودند.

این موسسات اظهار کردند که پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات (5.855) نفر مشخص شد که 57 درصد برنامه های اندرویدی که برای کودکان طراحی شده، اطلاعات و علایق کودکان را بدون اجازه جمع آوری می کنند، همچنین این کودکان عموماً زیر 13 سال سن داشتند.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.