about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات میلیون ها نفر از بانک های اروپا

اطلاعات مربوط به 13 میلیون کاربر بانک های اروپا به روش دسترسی فیزیکی و حمله سایبری سرقت شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در روزهای اخیر حملات سایبری صورت گرفته ایت که مجرمان سایبری با دسترسی به رایانه های یکی از بانک های اروپا اطلاعات سیزده میلیون نفر از مشتریان این بانک ها را سرقت کردند. کارشناسان امنیت سایبری نام این نوع از حملات را رزبری پای (Raspberry Pi) گذاشته اند و در گذشته شاهد حملات بیشتری از این روش بودیم.

رزبری پای (Raspberry Pi) یک رایانه تک-برد (Single-board computer) در اندازه یک کارت اعتباری است که هکرها آن را برای مقاصد خاص مانند نفوذ به سامانه های مختلف طراحی می کنند.

این برد ها کاربرد های مفید مانند آموزش در مدارس را نیز دارند و همه آنها مخرب نیستند و توسط بنیاد رزبری پای طراحی می شوند. رایانه‌های تک-برد رزبری پای در کارخانه شرکت سونی واقع در ولز، بریتانیا تولید انبوه می شوند.

طبق بررسی های انجام شده توسط کارشناسان شرکت امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky)، هکرها برای نفوذ به شبکه بانکی اروپا از سه ابزار استفاده کرده اند.

1-    لپ تاب (Netbooks)
2-    رزبری پای (Raspberry Pi)
3-    راه اندازی فلش دیسک ها (Bash Bunnies)

با راه اندازی این ابزار هکر ها توانسته اند از طریق (GPRS،  3G یا  LTE)، به رایانه ها دسترسی راه دور پیدا کنند و از آن طریق عملیات نفوذ خود را تکمیل کرده و در فرصت مقتضی اطلاعات قربانیان را سرقت کرده اند.

هکرها پس از نفوذ توانستند به پوشه های حاوی اطلاعات مشتریان دسترسی پیدا کنند و با موفقیت اطلاعات 13 میلیون نفر از مشتریان این بانک ها را سرقت کنند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.