about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات شرکت های خودرو سازی

هکر ها توانستند اطلاعات حساس بسیاری از شرکت های خودروسازی را سرقت کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرها موفق شدند، 175 گیگابایت از اطلاعات حساس شرکت های خودرو سازی را سرقت کنند. این شرکت ها عبارت اند از تسلا، فولکس واگن، فیات، تویوتا و... .

هکر ها این اطلاعات را در یکم جولای سال 2018 سرقت کرده اند که شامل 47 هزار سند بوده است.

سرقت این اطلاعات حاصل سهل انگاری مسئولان امنیتی این شرکت ها بوده است، زیرا این حجم گسترده از اطلاعات بدون هیچ محافظتی روی سرور قرار داشته است و هکرها بدون هیچ زحمتی به آنها دسترسی پیدا کرده اند.

این حجم گسترده از اطلاعات حاصل جمع آوری 10 ساله داده های مربوط به این شرکت ها است. تجزیه و تحلیل این داده ها مشخص کرد که درون آنها اسرار تجاری، فاکتورهای فروش، اسکن گذرنامه ها، اطلاعات بانکی، قرار دادها و... وجود داشته است.

گفتنی است هکر ها از طریق «rsync port»، موفق به سرقت اطلاعات شدند.

نکته حائز اهمیت اینجا است که بسیاری از شرکت ها برای آینده خود برنامه ریزی هایی دارند و این برنامه ها به صورت محرمانه نگهداری می شوند تا به دست رقیبان شان نیفتد. حال فرض این اطلاعات سرقت شده که شامل بسیاری از این طرح های آینده نگری است، به دست رقیبان این شرکت ها بیفتند، در این شرایط عواقب جبران ناپذیری برای شرکت های خودرو سازی به همراه خواهد داشت.

تا لحظه انتشار این گرازش تحقیقات درباره هویت هکرها ادامه داشت و یکی از کارشناسان امنیتی اظهار کرد که به دلیل حفظ یکپارچگی و انسجام، تحقیقات با روند آرامی پیش میروند تا در کلیه شرکت های خودرو سازی، میزان سرقت اطلاعات مشخص گردد.

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.