سرقت اطلاعات دانشآموزان و معلمان اسرائیلی
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد گروهی از هکرها اطلاعات شخصی 30 هزار معلم و دانشآموز را منتشر کردند.
هکرها که خود را دزد سخاوتمند (The Generous Thief) مینامند، دادههایی از جمله نام کامل، شماره شناسایی، آدرس، شماره تلفن و ایمیل دانشآموزان متولد دهه 1990 یا اوایل دهه 2000 را به سرقت بردند.
سوابق به خطر افتاده منتشر شده در تلگرام ظاهراً از مرکز فناوری آموزشی (CET)، یک سازمان غیرانتفاعی که فناوریهای آموزشی را برای سیستم آموزشی رژیم صهیونیستی توسعه میدهد، فاش شده است.
چندی پیش، مرکز فناوری آموزشی، که پلتفرم یادگیری آنلاین آن از سوی هزاران دانشآموز اسرائیلی استفاده میشود، نشانههایی از یک حادثه سایبری را گزارش کرد و گفت که با اداره سایبری ملی اسرائیل برای حل این مشکل همکاری میکند.
مرکز فناوری آموزشی اظهار داشت :
«ما روی منابع لازم سرمایهگذاری میکنیم و همه آزمایشها و اقدامات را با هماهنگی طرفهای مربوطه انجام میدهیم. وب، سرشار از اطلاعات نادرست و اخبار جعلی است.»
شرکت امنیت سایبری چک پوینت (Check Point) در گفتگو با وبگاه تخصصی «Ynet» مدعی شد که افزایش قابل توجهی در حملات سایبری علیه اهداف اسرائیل بهوسیله هکرهای طرفدار ایران یا فلسطینی با استفاده از تلگرام وجود دارد. هکرها به زبان عبری مطالبی را پست و رژیم صهیونیستی را به بدرفتاری با معلمان متهم کردند.
کارشناسان اسرائیلی ادعا کردند که گروهی از هکرهای مرتبط با ایران عکسهای شخصی و سوابق پزشکی دیوید بارنیا (David Barnea)، رئیس موساد (Mossad)، سازمان اطلاعات اسرائیل، را منتشر کردند. در ماه ژوئیه سال جاری، محققان مدعی شدند که هکرهای ایرانی اطلاعات بیش از 300 هزار اسرائیلی را که از وبسایتهای محبوب رزرواسیون سفر به سرقت رفته بودند، فاش کردند.