about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات بیومتریک توسط جاسوس افزار CIA

ویکی لیکس، اسنادی را منتشر کرد که نشان دهنده پروژه ای مخفی از سوی آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (CIA) برای سرقت اطلاعات از طریق سرویس‌های فنی از سال 2009 است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پروژه مخفی سرقت اطلاعات، ExpressLane نام دارد و برای فعالیت، به کمک یک سیستم جمع آوری اطلاعات بیومتریک که CIA در اختیار آژانس‌های همکار خود قرار داده بود، توسعه داده شده است. این شرکای همکار، با CIA توافق کرده اند تا دسترسی به برخی از اطلاعات بیومتریک را در اختیار آژانس مرکزی اطلاعات قرار دهند اما در واقع CIA موفق به توسعه روشی شده تا بدون در جریان گذاشتن این کمپانی‌ها اطلاعات مورد نیاز خود را استخراج کند.

ExpressLane به عنوان یک بروزرسانی نرم افزاری و به صورت رو در رو توسط متخصصین فنی CIA منتقل می شده است. سپس اطلاعات مورد نظر به یک درایو ذخیره سازی همراه (مانند یک درایو فلش) منتقل می شدند تا متخصصین این سازمان به ارزیابی آن‌ها پرداخته و در صورتی که کمپانی‌ها در حال مخفی کردن برخی اطلاعات بودند از آن باخبر شوند. حتی در صورتی که این کمپانی‌ها برای حضور متخصصین فنی (و در نتیجه آلوده کردن مخفیانه سیستم ها) خودداری می‌کردند، یک Kill Switch برای از کار انداختن سیستم‌ها و در نتیجه نیاز شرکت‌ها به حضور یک تکنسین فنی طراحی شده بوده است.

در گزارش ویکی لیکس توضیحاتی درباره اینکه کدام شرکت‌ها به این صورت آلوده شدند اشاره ای نشده اما ممکن است حتی این جاسوسی از سازمان های دولتی موازی مانند FBI و سازمان امنیت ملی آمریکا نیز صورت گرفته باشد. پس از اعلام جزئیات درباره پروژه Vault7، این دومین باری است که مشخص شده CIA به کمک تکنیک‌های پیشرفته به جاسوسی اطلاعاتی از سازمان‌ها، نهادها و افراد می پردازد.

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .