about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تحلیلگران امنیتی آمریکا اعلام کردند بر اثر حمله به شبکه یکی از زیرشاخه‌های پیمانکاران آمریکا، اطلاعات ده‌ها شرکت دفاعی این کشور به سرقت رفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری «امسی‌سافت» (Emsisoft) به تازگی گزارش داده است که یکی از پیمانکاران دفاعی این صنعت در آمریکا موردحمله سایبری قرار گرفته است. این حمله به شرکت «Visser Precision»، صورت گرفته است که در زمینه هوافضا و خودمختاری تخصص دارد. هکرها با نفوذ به شبکه این شرکت موفق شدند به اطلاعات ده‌ها پیمانکار دفاعی آمریکا شامل لاکهید مارتین، جنرال داینامیک، بوئینگ و اسپیس اکس، دسترسی پیدا کنند.

متخصصان امسی‌سافت گروه باج افزاری «DoppelPaymer» را مسئول حمله یاد شده می‌دانند. این گروه بیش از یک سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده است؛ اما به تازگی شروع به انتشار اطلاعات به سرقت رفته کرده و در وبگاه خود پیامی را مبنی بر انتشار گسترده‌تر داده‌ها در آینده نزدیک کرده است. این گروه در حالی تهدید به انتشار اطلاعات بیشتر کرد که هم‌اکنون داده‌هایی کارکنان شرکت‌های صنعتی، مقامات دولتی، زیرمجموعه‌های پیمانکاران در سال 2016 و سندی مربوط به آنتن موشکی لاکهید مارتین از 2011 را فاش کرده است.

از طرفی گروه‌های هکری مانند «Maze»، در سال گذشته، نهادهای دولتی، شرکت‌های مسئول اجرای قانون و کسب‌وکارهای مختلف را موردحمله قرار داده‌اند.

کارشناسان گفتند:

هکرها در ابتدا شروع به انتشار داده‌های قدیمی‌تر و با حساسیت کمتر کردند؛ اما با گذشت زمان حساسیت داده‌های فاش شده به صورت آنلاین بیشتر می‌شد. در نتیجه انگیزه شرکت‌ها نیز برای پرداخت باج کاهش یافته است.

کارشناسان شرح دادند حملات سایبری انجام شده بسیار نگران‌کننده هستند؛ زیرا اطلاعات به سرقت رفته ممکن است در اختیار مجرمان سایبری یا دولت‌های متخاصم قرار بگیرد. همچنین امکان به خطر افتادن مالکیت معنوی نوآوری‌ها یا حتی امنیت ملی آمریکا نیز وجود دارد.

گروه Maze نیز تنها در طول 2 روز گذشته اطلاعاتی به سرقت رفته از دولت ایالتی کانادا، شرکت دولتی «Pamex» مکزیک، شرکت ارتباطات فرانسه را منتشر کرده‌اند.

بر اساس گزارش سال 2019 امسی‌سافت، 133 حمله باج افزار به سازمان‌های دولتی، 764 حمله به ارائه‌دهندگان خدمات بهداشت و درمان و 89 تهاجم به دانشگاه‌ها و مدارس آمریکا صورت گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.