about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات با نوسان نور نمایشگر

گروهی از پژوهشگران دانشگاه بنگورین موفق شدند با استفاده از نوسان نور نمایشگر اقدام به سرقت اطلاعات از سامانه‌های ایزوله کنند

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ متخصصان امنیت سایبری به صورت پیوسته به دنبال راه‌هایی می‌گردند تا از سامانه‌های حساس در برابر حملات هکرها محافظت کنند. یکی از این روش‌ها قرار دادن سیستم در یک فضای ایزوله یا ایرگپ (air gap) است. با وجود این روش‌های بسیاری برای سرقت اطلاعات از این گونه پلتفرم‌ها نیز وجود دارد.

گروهی از تحلیلگران دانشگاه بن گوریون رژیم صهیونیستی به تازگی روش جدیدی را برای این کار شناسایی کرده‌اند. در این راه‌کار می‌توان با استفاده از تغییران روشنایی نمایشگر رایانه اقدام به سرقت اطلاعات کرد. این افراد در گذشته نیز روش‌های بسیاری دیگری را مانند سو استفاده از بلندگوها، خاموش و روشن شدن LED سیستم، اشعه مادون‌قرمز و نوسان برق برای سرقت داده از سیستم‌های ایزوله شناسایی کرده بودند.

مردکای گاری (Mordechai Guri)، رییس مرکز تحقیقات امنیت سایبری دانشگاه بنگوریون توضیح داد هک یاد شده از طریق روشی به نام «کانال نوری مخفی» (covert optical channel)، امکان‌پذیر است. در این روش هیچ‌گونه تماس فیزیکی یا اینترنتی به سیستم موردنیاز نیست. برای این کار تنها باید سیستم هدف را با یک بدافزار مناسب آلوده کرد. سپس نمایشگر به صورت خیلی ظریف و غیرقابل تشخیصی شروع به تغییر نور خود می‌کند. سپس هکر می‌تواند با ثبت تغییرات روشنایی، اطلاعات حساس موردنظر خود را سرقت کند.

کارشناسان امنیتی توضیح دادند، ایده اصلی روش یاد شده بر پایه رمزنگاری و رمزگشایی اطلاعات است. به طور کلی بدافزار مورد استفاده پس از جمع‌آوری اطلاعات مورد نظر، آن‌ها را به صورت جریانی از بایت‌ها رمزنگاری کرده و به عنوان سیگنال‌هایی 0 و 1 در نظر می‌گیرد. سپس با تغییر نور نمایشگر آن‌ها شبیه‌سازی و ارسال می‌کند. در نهایت هکر می‌تواند پس از دریافت اطلاعات آن‌ها را رمزگشایی کند. این روش بسیار شبیه به ارسال کد مورس عمل می‌کند. تنها تجهیزات موردنیاز قرار دادن دوربینی برای ثبت نوسانات نمایشگر است. این ابزار می‌تواند دوربین امنیتی محوطه و تلفن هوشمند موجود در محیط باشد.

پژوهشگران شرح دادند که کانال نوری مخفی کاملاً نامرئی است و حتی می‌تواند در زمان فعالیت یک نفر با سیستم نیز به انتقال اطلاعات ادامه دهد.

البته عده‌ای از کارشناسان اعلام کردند روش بالا مؤثر و کارآمد نیست و همچنان به یک فرد یا فلش آلوده برای انتقال بدافزار نیز پیدا می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد