about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات از شرکت صهیونیستی هکر آیفون

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در جریان این اقدام هکری طلاعات تماس مشتریان این شرکت به دست هکرها افتاده است. این مشتریان عمدتاً دولت‌هایی از سراسر جهان هستند که خواستار همکاری Cellebrite برای هک کردن گوشی‌های آیفون شهروندان خود بوده‌اند.

Cellebrite می‌گوید در حال بررسی موضوع است تا مشخص شود این اقدام چگونه رخ‌داده است. این اطلاعات از روی یکی از رایانه‌های سرور این شرکت سرقت شده که در آن اطلاعات تماس اولیه مشتریان ثبت‌شده بود. کلمات عبور رمزگذاری شده مشتریان Cellebrite هم بر روی این سرور موجود بوده است.

برخی سایت‌های خبری از دسترسی به 900 گیگابایت اطلاعات که توسط هکرها از Cellebrite سرقت شده خبر داده‌اند. فعلاً این اطلاعات در فضای مجازی در دسترس عموم قرار نگرفته و شرکت یادشده از مشتریان خود خواسته برای ارتقای امنیتشان کلمات عبور خود را در سایت این شرکت تغییر دهند.

اولین بارزمانی نام Cellebrite بر سر زبان‌ها افتاد که مشخص شد این شرکت با دریافت مبالغی کلان از پلیس آمریکا گوشی آیفون عامل حملات تروریستی شهر سن برناردینوی آمریکا را هک کرده و اطلاعات ذخیره‌شده در آن را استخراج کرده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد