about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سرقت ارز دیجیتال به وسیله بدافزار لینوکس

به نظر می‌رسد که یک ویروس و بدافزار جدید که لینوکس را هدف قرار می‌دهد به دنبال سرقت ارزهای مجازی باشد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این روز‌ها بحث راجع به ارز‌های مجازی داغ است و افراد سودجوی زیادی به دنبال سرقت آن‌ها هستند. حالا به نظر می‌رسد که یک ویروس و بدافزار جدید که لینوکس را هدف قرار می‌دهد به دنبال سرقت ارزهای مجازی باشد.

نام این بدافزار فعلا Linux.BtcMine.174 است و بیشتر به دنبال استخراج ارز مجازی Monero می‌پردازد. اما علاه بر این بخشی از این بدافزار که شامل بیش از ۱۰۰۰ خط کد است، تلاش می‌کند تا برخی سرویس‌ها را خاموش کند، برخی فایل‌ها را پنهان نماید و همچنین به سرقت رمز عبور‌های مورد استفاده کاربر در لینوکس بپردازد.

علاوه بر بسیاری از مراحلی که این بدافزار طی می‌کند تا بتواند وارد یک سیستم شود، همچنین در تلاش است تا وارد یکی از فولدر‌هایی شود که همه‌ی دسترسی‌های اصلی را داشته باشد. این بدافزار همچنین یک روت کیت در سیستم عامل ایجاد می‌کند.

روت کیت مجموعه‌ای از ابزار‌های نرم افزاری محسوب می‌شود که در لینوکس به کاربران تایید نشده یا غیر مجاز دسترسی کامل می‌دهد.

همانطور که این بدافزار با ورودش به سیستم قدرت بیشتری پیدا می‌کند، کم کم همه‌ی نرم افزار‌های دیگر مربوط به استخراج ارز مجازی را متوقف خواهد کرد، سرویس‌ها را از بین خواهد برد و فایل‌های مربوط به آنتی ویروس را حذف می‌کند و به استخراج Monero می‌پردازد. روت کیت حتی به این بدافزار اجازه می‌دهد تا بتواند رمز‌های وارد شده در بخش‌های مختلف توسط کاربر را بدزدد.

علاوه بر همه‌ی موارد گفته شده، این ویروس تلاش می‌کند تا به دنبال همه‌ی سرور‌های متصل شده به سیستم عامل بگردد و آن‌ها را هم آلوده نماید.

این بدافزار به تازگی پیدا شده و به نظر نمی‌رسد که به این زودی‌ها بتوان از گسترش بیشتر آن جلوگیری کرد. آنتی ویروس Dr.Web اطلاعات کامل‌تری راجع به این آنتی ویروس اعلام کرده و همچنین اگر می‌خواهید متوجه شوید که سیستم عاملتان به این ویروس آلوده شده یا نه، کافیست از آنتی ویروس Dr.Web استفاده نمایید.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.